Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali şi-ar fi frecat mâinile acum. "Călăul" Realului a fost propus la FCSB. De ce a picat transferul jucătorului de 35 de milioane de euro

Becali şi-ar fi frecat mâinile acum. "Călăul" Realului a fost propus la FCSB. De ce a picat transferul jucătorului de 35 de milioane de eurogalerie foto
Comentarii

Real Madrid a fost umilită la jumătatea acestei săptămâni de Ajax, a pierdut meciul de pe propriul teren, scor 1-4, şi a părăsit Liga Campionilor.

Pe lângă prestaţia excelentă a lui Dusan Tadic, care a primit nota 10 din partea francezilor de la L'Equipe, Ajax a avut şi alţi jucători care s-au remarcat pe Santiago Bernabeu. Printre ei, Hakim Ziyech, marcatorul primului gol.

Marocanul trecut pe la Heerenveen şi pe la Twente are parte de un sezon excelent, iar cota sa a explodat. În acest moment, jucătorul lui Ajax este evaluat la 35 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com. Interesant este că, în 2014, înainte de a ajunge la Twente, Ziyech a fost propus în Liga I, la FCSB, Dinamo şi Petrolul. Mijlocaşul n-a fost încântat de un eventual transfer în fotbalul românesc, oficialii celor trei cluburi n-au fost încântaţi de calităţile jucătorului şi n-au insistat, astfel că mutarea a picat imediat.

Afla mai multe despre: becaliziyechliga campionilorchampions league 

viewscnt
Articole similare