Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Becali şi FCSB trebuie ajutaţi”. Prima reacţie a lui Ioan Niculae. De ce nu merge şi Alibec să îşi ajute fosta echipă în Europa League

„Becali şi FCSB trebuie ajutaţi”. Prima reacţie a lui Ioan Niculae. De ce nu merge şi Alibec să îşi ajute fosta echipă în Europa League

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra o ajută pe FCSB să se califice în play-off-ul Europa League. Nu mai puţin de patru jucători ai giurgiuvenilor vor merge să joace pentru roş-albaştri contra lui Slovan Liberec.

Ioan Niculae a confirmat negocierile cu FCSB pentru patru fotbalişti. Finanţatorul Astrei e de părere că Gigi Becali ar trebui roş-albaştrilor ar trebui ajutat în acest moment.

„Pe Alibec nu-l mai dau! Cred că FCSB ar trebui ajutată acum. Cam asta e ideea care se discută acum la noi la club. Sunt şi păreri împărţite, antrenorii nu sunt mulţumiţi. Nu le convine pentru ca ar însemna să compromită meciul de sâmbată cu Viitorul.

Ar fi corect să-l ajutăm pe domnul Becali, pentru că este o situaţie de forţă majoră, nemaiîntâlnită până acum. Ar trebui ajutată o echipă românească.

E vorba de doi fotbalişti de apărare, Bruno şi Graovac. E vorba şi de doi mjlocaţi, Valentin Gheorghe şi Răduţ.

Alibec nu a intrat în discuţie pentru ca ar însemna un dezavantaj mare şi pentru noi şi pentru el ca jucător. Pentru că nu ar mai putea fi transferat ulterior. Alibec speră să se transfere într-un alt campionat, să joace mai bine.

Am vorbit cu domnul Becali, mi-a mulţumit, a fost încantat că unul cu care nu are o relaţie de rudenie îl ajută. Doi dintre jucători ar putea fi transferaţi definitiv, vom vedea”, a declarat Ioan Niculae pentru PRO TV.

Din informaţiile telekomsport.ro, cei patru fotbalişti de la Astra pe care vrea să îi înregimenteze FCSB sunt Daniel Graovac, Valentin Gheorghe, David Bruno şi Constantin Dima.

Afla mai multe despre: fcsbastraliga 1 

viewscnt
Articole similare