Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali ştie cum poate lua titlul FCSB! Ultima speranţă pentru patronul roş-albaştrilor: ”Aşa cred că se va întâmpla” Ce plan şi-a făcut Gigi

Becali ştie cum poate lua titlul FCSB! Ultima speranţă pentru patronul roş-albaştrilor: ”Aşa cred că se va întâmpla” Ce plan şi-a făcut Gigi

FCSB

Comentarii

Gigi Becali ştie cum poate lua titlul în acest sezon! Chiar dacă FCSB este în spatele CFR-ului, patronul roş-albaştrilor a găsit scenariul perfect prin care echipa sa poate deveni campioană.

Becali speră ca Viitorul şi Craiova să rămână în continuare apropiate în clasament pentru a lupta până la capăt pentru locurile de Europa League.

Ştii cum se poate încurca? Şi cred că aşa se va întâmpla. Să stea Viitorul aproape de Craiova. Se vor bate pe locul al treilea, că nu sunt siguri de cupele europene. Nu se ştie finala, poate o câştigă Astra. Numai aşa, să avem norocul să fie Viitorul cu Craiova la mustaţă ca să se bată cu CFR. Altfel, o să zică că sunt obosiţi. Aşa s-a întâmplat până acum.

CFR trebuie să joace cu noi cum a jucat cu Craiova. Aşa trebuie să joace şi cred că aşa vor face. Nu trebuie relaxare, nu e loc de relaxare. Şi la 2-0 nu mi-a convenit, era 2-0. Dacă ai 2-0 tu nu ţii posesia, pentru ce te duci să pierzi mingea? Posesie, pasează în spate, fă posesie. Echipă mare, dacă ai experienţă, faci posesie. Pentru ce ai nevoie de al treilea gol? Nu ai maturitate, nu ai experienţă. Nu avem experienţă”, a spus Gigi Becali, la finalul partidei cu Sepsi.

Afla mai multe despre: becalifcsbcfrcraiovaviitorul 

viewscnt
Articole similare