Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, sunat de urgenţă de Teja. Antrenorul i-a cerut insistent un jucător patronului de la FCSB: "L-am rugat frumos să mi-l dea"

Becali, sunat de urgenţă de Teja. Antrenorul i-a cerut insistent un jucător patronului de la FCSB: "L-am rugat frumos să mi-l dea"

FCSB

Comentarii

Ovidiu Horşia este jucătorul care a impresionat în acest debut de sezon. La doar 18 ani, mijlocaşul împrumutat de FCSB la Poli Iaşi a reuşit chiar să şi marcheze primul său gol în Liga I, vineri seara, împotriva fostei sale echipe, Academica Clinceni.

Horşia a ajuns la Poli Iaşi în urma insistenţelor lui Mihai Teja. Antrenorul îl ştia pe mijlocaş din sezonul trecut. În momentul în care o pregătea pe FCSB, Mihai Teja mergea des la partidele pe care Academica Clinceni le juca în Liga a II-a. Astfel, Horşia a intrat în vederile antrenorului care acum l-a luat la Poli Iaşi după o discuţie cu Gigi Becali.

"Horşia este un copil extraordinar, un fotbalist, un băiat cu un caracter senzaţional. Chiar dacă la început poate că nu a vrut să vină, deoarece nu ştia la ce echipă se duce, ştia de aceste probleme care au apărut în ziar, problemele de la Iaşi. Am reuşit până la urmă să vorbesc cu el şi să fiu sincer i-am dat telefon direct lui Gigi Becali şi l-am rugat frumos să mi-l dea. Îi mulţumesc că mi l-a dat pe Horşia" , a declarat Mihai Teja.

Horşia, "perla" de la FCSB a lui Becali

Originar din Târgu Mureş, mijlocaşul în vârstă de 18 ani a semnat în această vară cu Politehnica un contract valabil până la finalul sezonului, el fiind împrumutat de la vicecampioana FCSB.

În sezonul trecut, Ovidiu Horşia a fost unul din oamenii decisivi pentru promovarea ilfovenilor de la Academica Clinceni în Liga I, evoluând în 28 de meciuri şi marcând 5 goluri.

  • 200 de mii de euro este cota lui Horşia pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

VIDEO CU GOLUL MARCAT DE HORŞIA ASEARĂ

Afla mai multe despre: horsiatejafcsb 

viewscnt
Articole similare