Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, surprins în timp ce discuta la telefon despre contractul lui Şumudică: ”Da, mă, el o să ia 500.000 de euro, nu 20.000 de euro”. Detalii despre mutarea verii

Becali, surprins în timp ce discuta la telefon despre contractul lui Şumudică: ”Da, mă, el o să ia 500.000 de euro, nu 20.000 de euro”. Detalii despre mutarea verii

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a fost surprins în timp ce vorbea la telefon cu Valeriu Argăseală despre contractul pe care Marius Şumudică îl va avea la FCSB. Becali spune că este 99% sigur că Şumudică va semna.

Gigi Becali a continuat şi în această dimineaţă discuţiile despre venirea lui Marius Şumudică pe postul de antrenor la FCSB. Omul de afaceri din Pipera a fost surprins în timp ce discuta la telefon despre contractul lui Marius Şumudică.

Din conversaţia pe care a avut-o cu Valeriu Argăseală reiese că salariul lunar pe care Marius Şumudică îl va avea la FCSB este de 20.000 de euro pe lună.

Gigi Becali, surprins în timp ce discuta la telefon despre contractul cu Şumudică. Prima uriaşă pe care i-a promis-o

Patronul FCSB este sigur că Marius Şumudică va face performanţă la FCSB. Gigi Becali i-a oferit un contract cu un salariu lunar de 20.000 de euro, însă i-a trecut în înţelegere mai multe prime consistente.

Printre altele, Marius Şumudică ar încasa o primă de 500.000 de euro dacă ar reuşi să o califice pe FCSB în grupele Champions League. Ceea ce înseamnă că înţelegerea este de minimum 2 ani.

Discuţia lui Gigi Becali cu Vali Argăseală: ”Da, mă, ştiam eu că Şumi e băiat de caracter. Da, mă, că el o să ducă în Liga Campionilor, nu o să ia 20.000 (n.r. euro), o să ia 500.000 (n.r. de euro, prima pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor)”.

Ulterior, Gigi Becali le-a declarat reporterilor că este foarte sigur că Marius Şumudică va fi noul antrenor al FCSB-ului. Fostul europarlamentar susţien că l-a delegat pe Valeriu Argăseală, preşedintele clubului, să se ocupe de tot ceea ce înseamnă acte.

”I-a zis să-i trimită contractul să-i citească şi să-l semneze. Nu e 90%, e 99%. Stăpânul dă ordine şi se face treaba. Eu am dat ordine şi acum fac treaba. Ei le-au făcut şi semnează”, a declarat Gigi Becali.

Ce prime de performanţă are Marius Şumudică la FCSB:

Calificarea în grupele Ligii Campionilor: 500.000 de euro
Calificarea în grupele Europa League: 200.000 de euro
Calificarea în grupele Conference League: 25.000 de euro


În sezonul următor, FCSB va juca în preliminariile Conference League, noua competiţie înfiinţată de UEFA.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare