Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, transfer strălucitor! Fotbalistul, acontat: costă 4 milioane €! EXCLUSIV: "A venit"

Becali, transfer strălucitor! Fotbalistul, acontat: costă 4 milioane €! EXCLUSIV: "A venit"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali l-a transferat pe Darius Olaru (24 de ani), în 2020, după mai multe insistenţe ale lui Mihai Stoica. Managerul FCSB a dezvăluit, la Orange Sport, că i l-a indicat pe Darius Olaru lui Gigi Becali încă din 2018. Olaru a semnat între timp cu FCSB, iar acum costă 4 milioane de euro.

FCSB a reuşit, în 2020, un transfer care începe să dea roade şi care i-ar putea aduce bani frumoşi clubului lui Gigi Becali. Darius Olaru este unul dintre cei mai importanţi fotbalişti ai FCSB în acest moment, iar Mihai Stoica a insistat pe lângă Becali să-l trasfere încă din 2018.

Becali, transfer strălucitor! Fotbalistul, acontat: costă 4 milioane €! EXCLUSIV: "A venit"

Darius Olaru este unul dintre cei mai în formă fotbalişti ai FCSB în acest final de sezon, care i-ar putea aduce titlul echipei roş-albastre, primul după şapte ani de secetă. Darius Olaru a atras cuvinte de laudă din partea lui Basarab Panduru, iar Mihai Stoica a dezvăluit la Orange Sport că a insistat pe lângă Gigi Becali să-l aducă pe Darius Olaru la FCSB cu doi ani înainte ca mutarea să se perfecteze.

"Eu am avut tentaţia să vorbesc tot timpul de Olaru. Şi am avut tentaţia să vorbesc cu doi ani înainte de a veni Olaru la noi. Am tot avut tentaţia şi tot i-am zis lui Gigi 'Olaru, Olaru, Olaru!', pe când costa mult mai puţini bani. Dar nu contează asta, contează că a venit", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Darius Olaru are parte de un sezon foarte bun la FCSB, pentru care a jucat 34 de meciuri în toate competiţiile şi a marcat de şase ori, având în cont şi 11 pase decisive, în 2617 minute strânse pe teren. Evoluţiile bune de la FCSB i-au adus lui Darius Olaru şi convocare la echipa naţională.

  • 4 - patru milioane de euro este cota de piaţă a lui Darius Olaru în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: darius olaru transfer fcsbgigi becali transfer fcsbgigi becali transfer darius olaru fcsbgigi becali darius olarumihai stoica gigi becali 

viewscnt
Articole similare