Experiențe împreună.
You are here:

Becali transferă pe bandă rulantă. FCSB a dat o nouă lovitură şi a surprins pe toată lumea cu ultima achiziţie

Becali transferă pe bandă rulantă. FCSB a dat o nouă lovitură şi a surprins pe toată lumea cu ultima achiziţie

FCSB

În ultima săptămână, FCSB i-a transferat pe Ionuţ Vînă, Thierry Moutinho şi Diogo Salomao, însă Gigi Becali nu se opreşte aici. Roş-albaştrii au bătut palma pentru un nou jucător.

Patronul vicecampioanei României a confirmat că s-a înţeles cu un nou jucător. Este vorba despre Adrian Şut, mijlocaş central legitimat la Academica Clinceni. Cum lotul lui Bogdan Andone are foarte multe soluţii pe această poziţie, jucătorul de 20 de ani va rămâne în continuare la gruparea ilfoveană şi se va alătura FCSB-ului la finalul acestui sezon.

Adrian Şut a avut parte de un debut perfect în noul sezon al Ligii I. În prima etapă, în deplasarea de la Universitatea Craiova, mijlocaşul a reuşit să marcheze în minutul 28. Până la urmă, golul lui Şut n-a contat, oltenii câştigând cu 3-2.

Becali l-a vrut la FCSB şi în sezonul trecut

În primăvara acestui an, Gigi Becali a demarat negocierile cu oficialii Academicii Clinceni pentru transferul lui Adrian Şut. Ilfovenii au reuşit promovarea în prima ligă, astfel că mijlocaşul de 20 de ani poate evolua în continuare la cel mai înalt nivel. În aceste condiţii, Şut va evolua, până în vara viitoare, la Clinceni, apoi, începând din sezonul următor, se va alătura lotului roş-albaştrilor.

Adrian Şut are 20 de ani, evoluează pe postul de mijlocaş central şi a fost crescut la Oradea. Ca senior, Şut a trecut pe la Târgu Mureş, Unirea Jucu, Pandurii, iar acum la Clinceni.

  • 300 de mii de euro este cota lui Şut, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare