Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali tună şi fulgeră! Vestea primită înainte de finala Cupei României care îl scoate din minţi pe patronul FCSB-ului

Becali tună şi fulgeră! Vestea primită înainte de finala Cupei României care îl scoate din minţi pe patronul FCSB-ului

FCSB

Comentarii

Finala Cupei României dintre Sepsi Sfântu Gheorghe şi FCSB va fi arbitrată de Sebastian Colţescu, un central faţă de care finanţatorul roş-albaştrilor şi-a exprimat o poziţie extrem de radicală.

Gigi Becali a spus în 2015, despre Sebastian Colţescu, că ar trebui să fie scos din arbitraj şi că l-ar "îndruma" către un "tratament". Vorbele grele adresate de patronul FCSB-ului vin în contextul în care centralul partidei le-a anulat atunci eronat roş-albaştrilor două goluri într-o partidă din campionat, contra Astrei Giurgiu. Giurgiuvenii aveau să se impună cu 2-0 iar la finalul sezonului echipa patronată de Ioan Niculae a câştigat primul titlu din istorie, chiar în detrimentul celor de la FCSB.

"Am plecat, ce să mai văd, după ce am văzut două goluri anulate, un 11 m care nu a fost… Dar eu nu sunt supărat, nu mă mai supăr ca pe vremuri, eu nu-l jignesc pe Colţescu. Eu cred că nimeni nu mai ia bani azi sau că arbitrii mai sunt cumpăraţi. Lumea e la puşcărie, au plătit…Colţescu trebuie scos din arbitraj, nu s-a întâmplat niciodată aşa ceva în istoria fotbalului românesc. Cum să te bată o echipă care n-a depăşit centrul terenului!? Eu nu fac memoriu. Eu doar l-aş îndruma să se ducă undeva la tratament! Sunt convins că nu se mai ia şpagă azi. M-a sunat şi Porumboiu la pauză şi mi-a zis că aşa ceva nu s-a mai văzut", a declarat, la acea vreme, Gigi Becali.

FCSB a fost arbitrată o singură dată, în acest an, de Sebastian Colţescu. Este vorba de remiza, scor 1-1, de pe 22 februarie, contra celor de la Chindia Târgovişte.

Finala Cupei României se joacă miercuri, de la ora 20:00, între Sepsi Sfântu Gheorghe şi FCSB. În semifinalele competiţiei, Sepsi a surclasat-o pe Poli Iaşi (5-1 tur, 0-3 retur). De cealaltă parte, FCSB şi-a învins fără drept de apel marea rivală, Dinamo Bucureşti (0-3 tur, 1-0 retur). Partida va fi transmisă, LIVE, pe TELEKOM SPORT 1 şi pe TELEKOMSPORT.RO. 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalisebastain coltescucupa romaniei 

viewscnt
Articole similare