Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, un nou tun! Atalanta renunţă la Mihăilă şi cumpără un alt român. Transferul carierei!

Becali, un nou tun! Atalanta renunţă la Mihăilă şi cumpără un alt român. Transferul carierei!

Serie A

Comentarii

Deşi a petrecut doar un sezon la Galatasaray, Alex Cicâldău este ”pe făraş” la Istanbul, la fel ca celălalt internaţional român din lot, Olimpiu Moruţan.

Becali, un nou tun! Atalanta renunţă la Mihăilă şi cumpără un alt român. Transferul carierei!

Ajuns în vara trecută la Galatasaray, alături de conaţionalul Olimpiu Moruţan, Alex Cicâldău a fost unul dintre jucătorii aduşi la insistenţele lui Fatih Terim.

Cicâldău şi Moruţan au fost ”aruncaţi” în primul 11 încă din primele săptămâni la club, iar, după un început promiţător pe plan indiviudal, prestaţiile acestora au început să lase de dorit.

Acum, Cicâldău pare să aibă bagajele făcute. Fotbalistul român s-ar putea transfera în Serie A, la Atalanta, anunţă publicaţia italiană L'Eco di Bergamo, citată de Calcio Atalanta. Antrenorul echipei din Serie A, Gian Piero Gasperini, caută varianta optimă pentru următorul sezon şi are pe lista pe Alexandru Cicâldău, fundaşul Marcao, tot de la Galatasaray, dar şi mijlocaşul central Miha Zajc, de la Fenerbahce.

Destinaţia mai probabilă pentru Alex Cicâldău este Serie A, întrucât este campionatul din top 5 în care evoluează cei mai mulţi români şi ţara în care se acomodează cel mai uşor.

Galatasaray a avut un sezon dezamăgitor, în special în campionatul intern, unde a încheiat pe locul 13!

  • 42 de meciuri a evoluat Cicâldău în tricoul Galatei, unde a reuşit să marcheze patru goluri şi să ofere patru pase decisive.

Un antrenor italian îi face reclamă lui Cicâldău în Serie A

Devis Mangia, fostul său antrenor de la Craiova, a fost întrebat despre fostul său elev, iar italianul a vorbit la superlativ despre acesta.

Mangia l-a numit unul dintre cei mai promiţători fotbalişti români ai momentului, punctând că nu are doar potenţial totuşi, ci că şi este deja un jucător ”excelent”.

”Cicâldău? Este un jucător cu calităţi foarte bune. Unul dintre cei mai de perspectivă jucători din fotbalul românesc. Este un jucător excelent”, a declarat Devis Mangia la ”1 Station Radio”, conform sampdorianews.net.

  • 6.5 milioane de euro au plătit cei de la Galatasaray pentru transferul lui Alexandru Cicâldău de la Universitatea Craiova, în vara anului 2021

Afla mai multe despre: alexandru cicaldaugalatasarayatalanta 

viewscnt
Articole similare