Experiențe împreună.
You are here:

Becali vrea să dea LOVITURA ANULUI! Transferul care aruncă totul în aer în Liga I! Ce jucător vrea să aducă FCSB

Becali vrea să dea LOVITURA ANULUI! Transferul care aruncă totul în aer în Liga I! Ce jucător vrea să aducă FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali e foarte aproape să le dea o nouă lovitură dinamoviştilor. După ce, în trecut, l-a luat pe Gnohere, iar acum l-a adus şi pe Salomao, finanţatorul de la FCSB vrea să profite de ezitările conducerii din Ştefan cel Mare.

Aşa cum Telekom Sport a anunţat în exclusivitate, Dinamo negociază transferul lui Ante Puljic, numai că discuţiile s-au blocat, după ce conducerea ”câinilor” a făcut o ofertă mult prea mică pentru pretenţiile fundaşului croat.

Pe fir pare că a intrat şi Gigi Becali! Patronul de la FCSB l-ar fi anunţat pe Narcis Răducan că nu va mai aşepta prea mult sosirile lui Paşcanu şi Rus şi că va apăsa butonul de urgenţă şi îl va oferta direct pe Puljic.

Croatul este o ţintă mai veche de-ale lui Becali, care l-a mai dorit pe Puljic şi în urmă cu un sezon. Rămas acum fără echipă, fundaşul central redevine o ţintă pentru gruparea roş-albastră. În cazul în care Dinamo nu se va mişca repede şi nu va semna în cursul zilei de azi cu Puljic, atunci jucătorul are şanse importante să ajungă la FCSB.

viewscnt
Articole similare