Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali vrea să dea lovitura. FCSB a descoperit urmaşii lui Coman şi Man

Becali vrea să dea lovitura. FCSB a descoperit urmaşii lui Coman şi Mangalerie foto

FCSB

Comentarii

Aducerea lui Dacian Nastai pe banca echipei secunde a celor de la FCSB s-a dovedit a fi una dintre cele mai inspirate alegeri ale oficialilor vicecampioanei României.

FCSB II este o altă echipă de la venirea noului antrenor, iar tinerii jucători crescuţi în propria academie încep să devină oameni din ce în ce mai importanţi în meciurile din Liga a III-a. Săptămâna trecută, echipa secundă a roş-albaştrilor s-a impus cu 6-3 în deplasarea de la Chişcani, a obţinut cea de-a patra victorie consecutivă şi a urcat pe locul opt în Seria a II-a.

După ce a văzut că aducerea sătmăreanului Nastai a dat roade, Gigi Becali a început să facă transferuri bazate pe aceeaşi strategie. Cum Coman şi Man sunt din ce în ce mai greu de ţinut la echipă, în urma interesului venit din partea cluburilor importante din Europa, FCSB a început să îşi promoveze tinerii jucători.

Luca Tincau este ultimul jucător adus de Gigi Becali. Tânărul mijlocaş li s-a alăturat celorlalţi sătmăreni din lotul celor de la FCSB II şi a debutat în Liga a III-a în victoria de la Chişcani. Chiţaş Florin, Micle George şi Dobrai Eduard sunt ceilalţi jucători aduşi de Becali pentru a o ajuta pe FCSB II în eşalonul al treilea.

Afla mai multe despre: fcsbromaniacomangigi becaliliga a treia 

viewscnt
Articole similare