Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali vrea să scape de el, dar MM îl doreşte la FCSB: „Gigi are pâinea şi cuţitul, dar eu aş vrea să rămână!” | EXCLUSIV

Becali vrea să scape de el, dar MM îl doreşte la FCSB: „Gigi are pâinea şi cuţitul, dar eu aş vrea să rămână!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a vorbit despre situaţia lui Valentin Creţu de la FCSB.

Becali vrea să scape de el, dar MM crede că trebuie să rămână la FCSB: „Gigi are pâinea şi cuţitul” | EXCLUSIV

Oficialul FCSB a explicat că Vali Creţu mai are contract doar până în iarnă. Ulterior, Gigi Becali va trebui să ia o decizie, însă MM ar vrea să-l păstreze pe fundaş cel puţin până vara viitoare. Patronul vicecampionilor va lua însă decizia finală şi sunt şanse ca fotbalistul să o părăsească pe FCSB în această iarnăş

„Creţu îşi termină contractul în iarnă. Gigi are pâinea şi cuţitul. Mi-aş dorşi să nu folosească cuţitul, doar paînea. În vară voiam să scăpăm de Creţu, dar după meciul cu Craiova am zis că rămâne.

După eliminarea din cupele europene, voiam să plece. Dacă ar fi după mine, el ar rămâne până în vară”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Valentin Creţu, potrivit Transfermarkt

EXCLUSIV | Strategia inedită a celor de la FCSB înainte de ultimele două etape ale anului: "Oamenii sunt profesionişti"

FCSB a realizat două transferuri într-o săptămână, Luis Phelipe şi Baba Alhassan au ajuns la FCSB după negocierile liderului din Superliga cu Poli Iaşi şi FC Hermannstadt.

Liderul din Superliga, FCSB, şi-a adus doi fotbalişti în această perioadă. Luis Phelipe, atacantul brazilian al celor de la Poli Iaşi şi Baba Alhassan, mijlocaşul ghanez de la FC Hermannstadt sunt cele două achiziţii a clubului patronat de Gigi Becali.

FCSB are două meciuri de disputat rămase în 2023, "roş-albaştrii" primesc vizita celor de la FC Hermannstadt, sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 20:00.

După meciul de pe teren propriu cu FC Hermannstadt, urmează o deplasare lungă, pe teren celor de la Poli Iaşi, pe data de 19 decembrie, de la ora 20:30.

Coincidenţa este alegerea patronului de la FCSB de a transfera jucători de la cluburile pe care liderul din Superliga le va întalni în ultimele două etape ale anului.

Luis Phelipe a bifat 18 meciuri în tricoul celor de la Poli Iaşi în acest sezon, în timp ce Baba Alhassan are acelaşi număr de prezenţe, pentru FC Hermannstadt.

"Este un comportament normal al celor de la FCSB, oamenii sunt profesionişti, ştiu ce să facă", a declarat Constantin Zotta, la Minutul 91.

"E regulamentar, dacă clubul îţi dă voie, clubul a fost de acord, au spus <<discută cu el>>", a adăugat Bogdan Cosmescu.

Afla mai multe despre: mm stoicagigi becalivalentin cretufcsb 

viewscnt
Articole similare