Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali vrea să scape de un fotbalist de la FCSB: ”Pleacă şi el, vedem unde îl dăm” Nici măcar Teja n-a putut să-l salveze

Becali vrea să scape de un fotbalist de la FCSB: ”Pleacă şi el, vedem unde îl dăm” Nici măcar Teja n-a putut să-l salveze

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat numele fotbalistului care se va despărţi de FCSB în perioada următoare. Nu este Gnohere, pentru care vrea cinci milioane de euro, ci un fotbalist apreciat de suporteri, dar tras pe linie moartă de toţi antrenorii.

Venirea lui Mihai Teja la FCSB nu i-a schimbat statutul lui Antonio Jakolis, iar fotbalistul se va despărţi, din nou, de FCSB. Plecarea a fost anunţată chiar de Gigi Becali.

O să plece şi Jakolis. Dacă nu pleacă, vedem pe unde îl dăm”, a spus Becali. Pentru moment, FCSB nu are nicio ofertă concretă pentru transferul lui Jakolis, iar mijlocaşul are şanse mari să fie iarăşi împrumutat.

Teja l-a folosit 45 de minute pe Jakolis, în repriza secundă a meciului cu Lucerna, încheiat la egalitate, scor 0-0. A făcut cuplu în banda dreaptă cu Mihai Roman, dar nu a ieşit cu nimic în evidenţă.

Afla mai multe despre: becalijakolistransferfcsb 

viewscnt
Articole similare