Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali vrea să transforme FCSB în "Juventus de România", Teja reacţionează. "Cred că la asta s-a referit! Sper să aibă răbdare"

Becali vrea să transforme FCSB în "Juventus de România", Teja reacţionează. "Cred că la asta s-a referit! Sper să aibă răbdare"

Superliga

Comentarii

Gigi Becali nu mai suportă să-şi vadă echipa pe locul 2 şi e decis să schimbe planul de investiţii la FCSB astfel încât echipa sa să devină o echipă capabilă să domine autoritar campionatul intern şi să obţină o serie de titluri comparabilă cu cea a lui Juventus, care a devenit în acest sezon campioana Italiei pentru a opta oară consecutiv.

Teja a reacţionat înainte de partida Craiova - FCSB, dar i-a transmis patronului său că "trebuie să aibă răbdare" pentru ca echipa sa să poată ajunge la astfel de performanţe, o calitate care i-a lipsit lui Gigi Becali în ultimii ani.

"Domnul Becali, dacă a spus asta, sper că va avea şi răbdarea necesară. Cred că s-a referit la faptul că vrea o echipă foarte puternică, care să câştige şapte, opt titluri consecutive. Să facă o forţă, o echipă care să domine tot campionatul şi care să câştige opt campionate consecutive", a declarat Mihai Teja.

Urmărim împreună conferinţa de presă de la FCSB. BREAKING | Real Madrid a dat lovitura: 60 de milioane de euro pentru atacantul de 21 de ani care a uimit Europa! Mutarea anunţată de AS ----> https://bit.ly/2ZVnsTd VIDEO | Dezvăluirea lui Edi Iordănescu după victoria cu Hermannstadt: "Am tăria să recunosc..." Mesajul emoţionant pentru Vasile Miriuţă ----> https://bit.ly/2PM1tt6 VIDEO | A uitat câte minute de prelungire a dat? Cel mai confuz arbitru din Serie A. A fluierat finalul meciului, dar apoi s-a răzgândit ----> https://bit.ly/2Vi1A5N

Posted by Telekom Sport on Saturday, May 4, 2019

 

Afla mai multe despre: becaliteja 

viewscnt
Articole similare