Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Beckenbauer, Zwanziger şi Schmidt nu pot fi sancţionaţi în cazul legat de obţinerea de către Germania a organizării CM din 2006. Faptele s-au prescris!

Beckenbauer, Zwanziger şi Schmidt nu pot fi sancţionaţi în cazul legat de obţinerea de către Germania a organizării CM din 2006. Faptele s-au prescris!
Comentarii

Comisia Independentă de Etică a FIFA a decis că germanii Franz Beckenbauer, Theo Zwanziger şi Horst R. Schmidt nu pot fi sancţionaţi în cazul cu privire la obţinerea de către Germania a organizării Cupei Mondiale din 2006, deoarece faptele s-au prescris.

Decizia comisiei pune capăt astfel unei proceduri care a fost deschisă la 22 martie 2016 de către camera de investigaţii, pentru încălcarea de către cei trei a Codului de etică, şi anume fapte legate de o plată de 10 milioane de franci elveţieni către Mohamed bin Hammam în 2002. Plata era legată de aprobarea unei contribuţii financiare de 250 de milioane de franci elveţieni alocată şi vărsată de FIFA comitetului de organizare, în perioada 2002-2006.

Totuşi, în calcularea perioadei de prescripţie, camera decizională a stabilit că perioada nu trebuie să se bazeze pe durata tuturor faptelor care au dus la acuzaţia de corupţie, care datează din 2006, ci pe momentul exact al comportamentului acuzat pentru fiecare dintre oficiali.

Astfel, camera decizională a hotărât că perioada de prescripţie s-a încheiat în 2012 în cazul lui Beckenbauer şi în 2015 pentru Zwanziger şi Schmidt.

Afla mai multe despre: fifa 

viewscnt
Articole similare