Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Begu: "Nu e un Breaking News că joc eu!" Decizia care a stârnit controverse înainte de România - Elveţia

Begu: "Nu e un Breaking News că joc eu!" Decizia care a stârnit controverse înainte de România - Elveţia

Tenis

Comentarii

FED Cup România - Elveţia, în direct pe Telekom Sport 2, sâmbătă, de la 13:00. Simona Halep dă startul confruntării cu Elveţia. Segărceanu le-a aruncat în luptă doar pe Halep şi Begu. Cel mai aşteptat meci, Halep - Bacsinszky, va fi duminică.

Nu au lipsit surprizele la tragerea la sorti. Sorana Cirstea va fi doar rezervă, deşi este mai bine clasată decât Irina Begu. Sorana Cirstea era a doua rachetă a României, potrivit clasamentului WTA. Segărceanu a preferat-o însă pe Begu pentru meciurile de simplu.

"Sunt aici de ce are nevoie echipa. Dacă vrea să joc simplu, joc simplu, dacă vrea să joc dublu, joc dublu, daca vrea să bat din palme, bat din palme", spune Sorana Cîrstea.

Segărceanu spune că nu i-a fost uşor să ia această hotărâre, dar rămâne ferm: "A fost o decizie dificilă. Este un raţionament din punct de vedere tactic puţin, poate şi din punct de vedere al jocului personal. Cred că acest teren este puţin mai bun pentru Irina, pentru stilul ei de joc".

Reacţia Irinei Begu a venit pentru Telekom Sport: "Eu mă simt foarte bine pe zgură, diferenţa, dacă aţi văzut, între clasamente este foarte mică. Deci nu cred că este un Breaking News că joc eu".

Begu le-a întâlnit în circuitul WTA pe ambele adversare de la simplu din acest weekend. Cu Bacsinszky are două victorii şi două remize, iar pe Golubic a învins-o în ambele meciuri directe. În plus, Begu a fost decisivă şi în duelul împotriva Canadei, din februarie".






 

Afla mai multe despre: sorana cirsteairina beguromaniaelvetia 

viewscnt
Articole similare