Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Belgia - Danemarca, meciul care va decide una dintre calificatele în play-off pentru finalele Nations League

Belgia - Danemarca, meciul care va decide una dintre calificatele în play-off pentru finalele Nations Leaguegalerie foto
Comentarii

În meciul tur disputat la Copenhaga, Belgia a câştigat cu 2-0

De la ora 21:45 se va juca o finală pentru play-off între Belgia şi Danemarca. Belgia conduce grupa cu 12 puncte, în timp ce Danemarca ocupă locul secund la două puncte în spatele belgienilor. Oaspeţii de azi au nevoie de victorie pentru a trece peste Belgia în clasament. Ocupanta surpriză a locului 3, Anglia nu mai are nici o şansă la play-off. Din grupă mai face parte şi fosta adversară a României din play-off ul pentru Euro 2020, Islanda. Islanda nu a reuşit nici un punct în această grupă şi are un golaveraj devastator, -10.

În meciurile directe dintre Belgia şi Danemarca situaţia este una foarte echilibrată. 6 victorii are Danemarca, 5 Belgia şi 3 remize. Ambele formaţii au înscris câte 23 de goluri în poarta adversă. În meciul tur disputat la Copenhaga, Belgia s-a impus cu 2-0. Sigurul pas greşit al Belgiei a fost cel din deplasarea din Anglia, acolo unde a pierdut cu 2-1. Danemarca în schimb a produs surpriza grupei reuşind să se impună în deplasarea din Anglia, scor 1-0. Danezii au toate şansele să producă o nouă surpriză diseară în Belgia, surpriză care i-ar duce în play-off.

Slovacul Slavko Vincic va arbitra partida dintre cele două naţionale.

Franţa, Spania şi probabil Italia sunt celelalte 3 naţionale calificare în play-off. Franţa şi Spania au câştigat grupele din care fac parte. Italia este foarte aproape de reuşi acest lucru diseară. Jucătorii din peninsulă au nevoie de victorie în deplasarea cu ultima clasată, Bosnia/Herţegovina, pentru a termina pe locul 1 în grupa 1. Pot chiar termina la egalitate cu Bosnia dacă Olanda nu câştigă în Polonia în celălalt meci al grupei.

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: liga natiunilor 

viewscnt
Articole similare