Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Belgia - Tunisia. Băieţii lui Roberto Martinez vor în „optimi”

Belgia - Tunisia. Băieţii lui Roberto Martinez vor în „optimi”

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Belgia - Tunisia Campionatul Mondial 23.06.2018. Belgia înfruntă Tunisia într-un meci care îi poate aduce deja calificarea în faza optimilor de finală la Mondialul din Rusia.

Ponturi pariuri Belgia - Tunisia Campionatul Mondial 23.06.2018

Naţionala Belgiei a pornit perfect la Cupa Mondială. A învins-o cu 3-0 pe Panama şi s-a dus în fruntea grupei G. Dubla lui Lukaku şi reuşita lui Mertens au stabilit scorul final pentru „diavoli”. Diferenţa putea fi mult mai mare, dar dinamovistul Penedo şi-a salvat echipa în nenumărate rânduri. Practic, elevii lui Roberto Martinez şi-au subordonat total adversarul. Au fost 15 şuturi spre poartă, din care 7 cadrate, o posesie de 61% şi o acurateţe a paselor de 90%. Iar un scenariu asemănător ne aşteaptă şi în partida cu Tunisia.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri Belgia - Tunisia Campionatul Mondial 23.06.2018

Victoria cu Panama i-a dus pe belgieni la o victorie de calificarea în optimile de finală şia confirmat perioada foarte bună prin care trece trupa lui Roberto Martinez. Locul 3 în clasamentul FIFA, Belgia este fără înfrângere de aproape doi ani. Au fost 20 de meciuri, în care Belgia a înregistrat 15 victorii şi 5 remize. De la începutul anului, „diavolii” au mai disputat patru meciuri amicale, în care au înregistrat trei victorii şi o remiză: 4-0 cu Arabia Saudită, 3-0 cu Egipt şi 4-1 cu Costa Rica, respectiv 0-0 cu Portugalia.

Peste 2,5 @ 1.90

Afla mai multe despre: belgiatunisiacm 2018ponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare