Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Belgienii reacţionează după seara magică a lui Ianis Hagi: ”Merita mai multe şanse la Genk?”

Belgienii reacţionează după seara magică a lui Ianis Hagi: ”Merita mai multe şanse la Genk?”

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a făcut cu Sporting Braga un joc excelent. La 2-0 pentru portughezi, internaţionalul român a dat semnalul revenirii după ce a marcat golul de 2-1. Rangers a reuşit să egaleze şi Ianis Hagi a adus victoria cu un şut deviat, din lovitură liberă.

Vineri, presa din Belgia a reacţionat după jocul excelent al lui Ianis Hagi. Românul care aparţine încă de clubul belgian Genk a fost remarcat de presa din această ţară: ”Ianis Hagi a fost strălucitor la Rangers în Europa League” scrie VoetbalBelgie.

”Lăsat să plece prea uşor de la Genk, Ianis Hagi se descurcă excelent sub comanda lui Steven Gerrard la Rangers. Trebuia oare să primească mai multe minute la Genk? Braga i-a condus pe scoţieni cu 2-0, dar Rangers a revenit datorită lui Ianis Hagi” mai scrie sursa citată.

Ianis Hagi a fost transferat în vară de Genk, după ce fostul mijlocaş al Viitorului a strălucit la Campionatul European de Tineret. Atunci, belgienii au achitat 4 milioane de euro. Însă Ianis Hagi n-a primit foarte multe şanse la Genk, deşi a avut multe momente în care a ieşit în evidenţă, atunci când a fost folosit.


 

 

Afla mai multe despre: ianis hagigenk 

viewscnt
Articole similare