Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Belgienii s-au răzgândit! Vor să obţină bani mai mulţi în schimbul lui Ianis Hagi

Belgienii s-au răzgândit! Vor să obţină bani mai mulţi în schimbul lui Ianis Hagi

Fotbal

Comentarii

Publicatia italiana Tiscali Sport anunta ca formaţia belgiană Genk a ridicat pretenţiile pentru fotbalistul român, Ianis Hagi.

FC Rangers are prima opţiune în cazul fotbalistului român, însă italienii de la Lazio Roma insistă pentru aducerea lui Ianis Hagi în capitala Italiei. Cu toate acestea, Genk s-a răzgândit şi nu mai este dispusă să îl cedeze pe doar 5 milioane de euro, atât cât ar fi fost de acord în iarna trecută, şi cere dublu. 

Rămâne de văzut dacă Rangers va activa clauza transfer a jucătorilor. Apoi, va decide dacă se merită sau nu să îl vândă la Lazio Roma. în cazul în care nu activează clauza, Ianis Hagi se întoarce la Genk, formaţie care nu pare dispusă nici acum să-i ofere locul de titular, dar care vrea să ceară în schimbul românului 10 milioane de euro, anunţă italienii.

L-a ţinut pe Ianis Hagi pe banca de rezerve, iar acum regretă

Fostul antrenor al lui Genk şi al lui Ianis Hagi, Felice Mazzu, a vorbit, la jumătate de an de la plecarea de la clubul belgian, despre internaţionalul român. Belgianul a susţinut, printre altele, că nu ar fi permis împrumutul lui Ianis la Rangers, dar şi că problemele cu care s-a confruntat sunt din cauza anturajului.

Nu cred că e o surpriză că Lazio e interesată de Ianis Hagi. Dacă încă aş fi fost antrenorul lui Genk, sub nicio formă nu ar fi ajuns la Rangers. Mereu am dorit să-l păstrez. A fost şi rămâne un jucător bun. Încă are nevoie de a creşte din punct de vedere fizic, dar şi din punct de vedere al exprimării.  Nu am văzut pe nimeni care să lovească atât de bine cu ambele picioare. Nu vezi nicio diferenţă. Cred că Serie A va fi o ligă care I se potriveşte. Plecarea la Lazio ar fi o mutare bună pentru el", a declarat Felice Mazzu, conform Thescottishsun.co.uk.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare