Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Belgienii speră ca Hannes Wolf să-l transforme pe Ianis Hagi într-un jucător exponenţial pentru Genk. "Trebuie să recunoaştem că a arătat destul de puţin până acum"

Belgienii speră ca Hannes Wolf să-l transforme pe Ianis Hagi într-un jucător exponenţial pentru Genk. "Trebuie să recunoaştem că a arătat destul de puţin până acum"
Comentarii

Campioana Belgiei, KRC Genk, are un nou antrenor de o săptămână, pe neamţul Hannes Wolf, cel considerat ucenicul lui Jurgen Klopp, pe vremea când acesta era la Borussia Dortmund, iar Wolf lucra la echipele de tineret. Presa din Belgia speră ca germanul să-l resusciteze pe Ianis Hagi şi să facă din român, un fotbalist decisiv, pe măsura talentului său.

Jurnaliştii belgieni au întocmit o listă de schimbări în bine pe care le poate produce noul antrenor al celor de la Genk, Hannes Wolf, după plecarea belgianului Felice Mazzu. Printre punctele enumerate se regăseşte şi internaţionalul român, Ianis Hagi (21 de ani), care a avut un început bun de experienţă în Belgia, dar care inexplicabil a fost "tras pe linie moartă" de fostul tehnician.

"Trebuie să recunoaştem, Ianis Hagi a arătat prea puţin pentru a se justifica vâlva făcută în jurul său în vară, după transfer. Românul ar putea fi mulţumit  doar cu golul său de debut şi cu prestaţia din partida cu Saint-Truiden (3-3), dar clar nu era unul dintre preferaţii lui Mazzu. Nu putem prezice când Hagi va începe titular, în cea mai bună formă, însă poate el va oferi acea scânteie de creativitatea care a lipsit celor de la Genk atât de multă în ultima vreme", au spus belgienii de la voetbalnieuws.be.

Ianis Hagi a fost transferat în această vară, de la FC Viitorul Constanţa la KRC Genk, contra sumei de 4 milioane de euro. În acest moment, cota sa de pe Transfermarkt este 6 milioane de euro.

În acest sezon, Hagi a bifat 11 prezenţe în campionatul Belgiei, pentru care a marcat de trei ori şi a pasat decisiv în alte două rânduri. De asemenea, a adunat şi 111 minute în trei meciuri din Liga Campionilor.

Afla mai multe despre: fotbalianis hagigenk 

viewscnt
Articole similare