Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ben Arfa a efectuat vizita medicală! Cu cine semnează francezul după ce a fost dorit şi de Rapid Bucureşti

Ben Arfa a efectuat vizita medicală! Cu cine semnează francezul după ce a fost dorit şi de Rapid Bucureşti

Rapid

Comentarii

Hatem Ben Arfa nu mai ajunge la Rapid Bucureşti, după interesul venit dinspre echipa din Giuleşti. Liber de contract la 34 de ani, talentatul mijlocaş francez este aproape de a semna cu campioana Tunisiei.

Unde se transferă Ben Arfa, dorit şi de Rapid Bucureşti

Rămas fără club din iulie, atunci când s-a despărţit de Bordeaux, fostul internaţional francez a ales o destinaţie surprinzătoare. Ben Arfa va semna cu Esperance Tunis, club care a câştigat 31 de titluri în Tunisia şi care îi oferă un contract pe două sezoane. 

Conform Actufoot.com, fotbalistul a efectuat vizita medicală la Esperance Tunis şi va semna, după ce s-a înţeles cu conducerea clubului. 

Rapid Bucureşti s-a înscris în lupta pentru semnătura lui Ben Arfa, care a fost apreciat, de-a lungul carierei, la Marseille, Lyon, Newcastle sau PSG. 

Giuleştenii i-au propus un salariu lunar de până la 15.000 de euro, plus diferite bonusuri consistente în funcţie de performanţele echipei. Contractul ar fi pe un an, cu opţiune pentru încă un sezon.

”Noi ne-am dori să vină, avem nevoie de un asemenea jucător, nu cred că mai trebuie să ne uităm în CV-ul lui. Doar să spunem numele, nu? Aşteptăm, daca va veni, va fi un transfer foarte bun şi sunt sigur că ne va ajuta foarte mult”, spunea rapidistul Albu despre posibilitatea ca Ben Arfa să vină în Liga 1. 

În cariera sa, Ben Arfa a mai jucat pentru Lyon, Marseille, Newcastle, Hull City, Nice, PSG, Stade Rennais şi Real Valladolid şi a ridicat 18 trofee importante în Franţa, dintre care cinci titluri.

 

Afla mai multe despre: ben arfaben arfa rapid bucurestitransfer ben arfa 

viewscnt
Articole similare