Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ben Yedder şi-a îndeplinit un vis din copilărie! ”Era visul meu de când eram copil să reuşesc acest lucru”

Ben Yedder şi-a îndeplinit un vis din copilărie! ”Era visul meu de când eram copil să reuşesc acest lucru”
Comentarii

Jucătorul echipei FC Sevilla, Wissam Ben Yedder, a declarat, marţi seară, după ce a marcat golurile ce au adus calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, că încă de mic a visat să câştige în faţa unor mari jucători şi a unor mari formaţii precum Manchester United.

"Sunt foarte, foarte mulţumit. Nu este uşor cu Manchester United, mai ales pe Old Trafford. Nu ştiu cum să scriu emoţia. Este visul meu de copil mic să câştig în faţa jucătorilor mari şi în faţa unor echipe mari ca Manchester United. Suntem în istoria clubului, este pentru prima când ajungem în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Este excepţional. Este greu să fiu rezervă, este nevoie de răbdare. Uneori răbdarea este răsplătită. Toată lumea credea că sunt probleme între mine şi antrenor, dar nu e cazul. Mi-a dat încredere şi eu l-am răsplătit cum am putut", a declarat Ben Yedder.

Formaţia FC Sevilla s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Manchester United, în returul optimilor competiţiei.

În tur, scorul a fost egal, 0-0.

Marţi, golurile au fost marcate de Ben Yedder, în minutul 74 şi în minutul 78 pentru FC Sevilla, respectiv Lukaku '84 pentru United.

Afla mai multe despre: ben yedderfc sevillamanchester united,  

viewscnt
Articole similare