Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Benfica, lovitură după lovitură! După Vertonghen, Cavani sau Everton, portughezii transferă şi un fotbalist de la Manchester United

Benfica, lovitură după lovitură! După Vertonghen, Cavani sau Everton, portughezii transferă şi un fotbalist de la Manchester United

Manchester United

Comentarii

Benfica a anunţat vineri transferul a trei fotbalişti de top, în timp ce şi Edinson Cavani se pregăteşte să semneze cu formaţia portugheză, dar transferurile nu se opresc aici.

Benfica este interesată şi de Andreas Pereira (24 de ani), fotbalistul lui Manchester United, despre care publicaţia portugheză Record scrie că Benfica are cele mai mari şanse să îl ia. Brazilianul este nemulţumit de şansele puţine care i s-au dat pe Old Trafford şi vrea să plece de la "diavoli". 

Cotat la 16 milioane de euro, Pereira este dorit şi de cluburi din Serie A şi La Liga, informează sursa menţionată anterior. În sezonul trecut de Premier League, el a jucat 25 de meciuri, însă doar mai puţin de jumătate au fost ca titular. În trecut, brazilianul a fost împrumutat de Manchester United la Granada şi Valencia. 

Vineri, Benfica a anunţat transferurile lui Jan Vertonghen, Everton Soares şi Lucas Waldschimdt. De asemenea, aducerea lui Cavani este doar o chestiune de zile. Atacantul va ajunge în Portugalia şi va semna cu noua sa echipă. 

Afla mai multe despre: benficaandreas pereira 

viewscnt
Articole similare