Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Benfica s-a repliat după ce a ratat transferul lui Cavani. "Vulturii", în negocieri cu un "galactic" de la Real Madrid

Benfica s-a repliat după ce a ratat transferul lui Cavani. "Vulturii", în negocieri cu un "galactic" de la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Edinson Cavani nu va mai semna cu Benfica Lisabona după ce nu s-a înţeles la salariu cu portughezii, iar gruparea din Liga Nos s-a regrupat rapid şi a început negocierile cu un atacant de la Real Madrid.

Publicaţia portugheză Record susţine că Benfica Lisabona este în negocieri pentru împrumutul lui Mariano Diaz (27 de ani) de la Real Madrid. Transferul ar fi intermediat de super-impresarul Jorge Mendes. 

Diaz, la fel ca Luka Jovic, nu a avut loc în atacul lui Real Madrid sezonul trecut, Karim Benzema fiind, pe bună dreptate, alegerea numărul 1 în planurile lui Zinedine Zidane. Revenit la Real anul trecut, după un sezon la Lyon, atacantul din Republica Dominicană a jucat doar şapte partide şi a marcat doar un gol, însă unul extrem de important, în derby-ul cu Barcelona. 

Pe lângă Mariano Diaz, Benfica mai este interesată şi de Nacho Fernandez de la Real Madrid. Până atunci, cele trei transferuri oficializate de "vulturi" în această vară sunt Everton Soares, Jan Vertonghen şi Lucas Waldschmidt. 

Afla mai multe despre: benficamariano diaz 

viewscnt
Articole similare