Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Benjamin Mendy nu va mai juca fotbal în 2021! Francezul va rămâne în arest până la data procesului. Când va avea loc acesta

Benjamin Mendy nu va mai juca fotbal în 2021! Francezul va rămâne în arest până la data procesului. Când va avea loc acesta

Manchester City

Comentarii

Benjamin Mendy este în arest, în aşteptarea procesului său, după ce a fost acuzat de viol de şase femei.

Plasat în arest preventiv din 26 august, Benjamin Mendy şi-a văzut acuzaţiile înrăutăţite joi. La cele patru violuri şi o agresiune sexuală (asupra a patru femei, dintre care una cu vârsta de 16 ani, între octombrie 2020 şi august 2021) de care a fost acuzat s-au adăugat oficial, joi, două noi plângeri pentru viol legate acum de cele anterioare.

Benjamin Mendy nu va mai juca fotbal în 2021!

Tribunalul din Chester, în nordul Angliei, a luat decizia după o şedinţă la care internaţionalul nu a participat, audiat deja cu o zi înainte de judecătorul Margaret McCormack.

O audiere procedurală trebuie să aibă loc la 22 decembrie, indică Manchester Evening. Data procesului este stabilită pentru 24 ianuarie 2022.

În aşteptarea apariţiei sale şi a unui alt bărbat, Louis Saha Matturie, 40 de ani, urmărit şi el pentru mai multe violuri dar ale cărui legături cu francezul nu au fost clar stabilite, jucătorul de la Manchester City va rămâne în închisoare.

Internaţionalul francez este la Manchester City, din 2017, când a venit de la Monaco, pentru suma de transfer de 52 de milioane de lire sterline.

El a fost suspendat de club după ce a fost pus sub acuzare de poliţie, în aşteptarea unei anchete.

Afla mai multe despre: benjamin mendy 

viewscnt
Articole similare