Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Benny Adegbuyi a dezvăluit când va avea loc super-meciul cu Badr Hari: "Eu mă antrenez în continuare"

Benny Adegbuyi a dezvăluit când va avea loc super-meciul cu Badr Hari: "Eu mă antrenez în continuare"

Alte sporturi

Comentarii

Benjamin Adegbuyi (35 de ani) reprezintă România în cea mai importantă companie de kickboxing din lume, Glory. În această vară, el ar fi trebuit să se bată cu marele Badr Hari, însă lupta a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

Născut la Cluj-Napoca, Benny Adegbuyi este considerat al treilea cel mai bun kickboxer la categoria grea din lume. "Mister Gentleman" are 34 de victorii şi doar şase înfrângeri, iar visul său este să devină campion în Glory, ceea ce ar însemna să îl învingă pe Rico Verhoeven, însă până atunci, Adegbuyi are dorinţa de a îl învinge pe Hari. 

"Ar fi fost cel mai important meci din cariera mea. Este cel mai faimos şi titrat luptător de kick-boxing din lume. A venit pandemia şi meciul de pe 20 iunie s-a amânat. Promoţia caută acum o nouă dată şi sper să fie cât mai apropiată. Probabil în toamnă sau cel mai târziu în iarnă. Meciul ar fi trebuit să aibă loc în Olanda, la Rotterdam, şi ei sunt afectaţi acum. Eu mă antrenez în continuare şi aştept programarea meciului. Am prieteni care şi-au luat deja bilet la meci, mă întreabă ce se întâmplă, dar sper să se rezolve cât mai repede", a declarat Benny Adegbuyi, miercuri, la Look Sport Live.

Ultima luptă a lui Benny Adegbuyi a fost în noiembrie anul trecut. La gala Glory 71, din Chicago, românul l-a învins pe D'Angelo Marshall prin decizie unanimă. 

Afla mai multe despre: glorybenny adegbuyi 

viewscnt
Articole similare