Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Benny Adegbuyi gata să se lupte pentru titlul de campion mondial în versiunea GLORY după victoria carierei în faţa lui Badr Hari

Benny Adegbuyi gata să se lupte pentru titlul de campion mondial în versiunea GLORY după victoria carierei în faţa lui Badr Hari

Sporturi

Comentarii

Visul lui Benny este acela de a deveni campion mondial în versiunea GLORY categorie grea.

După victoria fantastică în faţa lui Badr Hari, Benny Adegbuyi este gata să se lupte cu un alt mare campion. Pentru asta trebuie să mai aştepte puţin.

Visul lui Benny este acela de a deveni campion mondial în versiunea GLORY categorie grea. Campion în versiunea GLORY este Rico Verhoeven, însă acesta are de luptat cu Jamal Ben Saddik pentru a-şi păstra centura într-un meci care va avea loc pe data de 30 ianuarie 2021. Învingătorul acelui meci poate fi următorul adversar pentru Benny. Probabil, meciul va avea loc în toamna lui 2021. Benny Adegbuyi a mai luptat cu Jamal Ben Saddik într-o gală la Rotterdam în 2018. Atunci Jamal l-a executat pe Benny după mai puţin de 2 minute de la începutul meciului. De asemea, Benny l-a întâlnit şi pe Rico Verhoeven în 2015 chiar de două ori. Ambele lupte au fost câştigate de olandez.

Benny Adegbuyi, la finalul luptei cu Badr Hari, după ce a fost întrebat cu cine vrea să lupte în următorul meci: "De fiecare dată ne întrebaţi cine urmează."

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: benny adegbuyi 

viewscnt
Articole similare