Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Benoit Paire a fost eliminat în primul tur la Monte Carlo: "Nu îmi pasă deloc că am pierdut, mă duc acasă."

Benoit Paire a fost eliminat în primul tur la Monte Carlo: "Nu îmi pasă deloc că am pierdut, mă duc acasă."

Sporturi

Comentarii

Francezul este dezamăgit de faptul că turneele din circuit se joacă în continuare fără spectatori în tribune din cauza pandemiei.

Francezul Benoit Paire, locul 35 ATP, a fost eliminat încă din primul tur la Monte Carlo de Jordan Thompson, scor 4-6 7-6 6-7, după un meci lung care a durat peste 3 ore. După meciul pierdut, sportivul din Franţa a declarat pentru jurnalişti că este interesat doar de suma primită pentru participare şi că nu îl interesează dacă merge sau nu mai departe în turnee. Francezul este dezamăgit de faptul că turneele din circuit se joacă în continuare fără spectatori în tribune din cauza pandemiei.

"Nu îmi pasă că am pierdut, mai am la dublul şi mă duc acasă. Tenisul nu mă mai face fericit. Monte Carlo e unul dintre cele mai tari turnee din circuit. Nu mă mai interesează nimic, nu îmi vine să lupt. Circuitul ATP a devenit putred, nu îmi pasă dacă pierd sau câştig. Am luat 12.000 de euro, am stat într-o cameră frumoasă la hotel, apoi mă duc acasă" a declarat francezul după meci.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare