Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Benzema, anonim cu Sevilla. De câte minute nu a mai înscris francezul. Blestemul Realului după gala FIFA

Benzema, anonim cu Sevilla. De câte minute nu a mai înscris francezul. Blestemul Realului după gala FIFA

Real Madrid

Comentarii

Karim Benzema nu a reuşit să înscrie nici în meciul cu FC Sevilla, de miercuri seară, în urma căruia Realul a pierdut la scor de neprezentare şi a ratat ocazia de a urca pe primul loc în La Liga.

Odată cu plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Real s-a vorbit despre faptul că vor străluci şi ceilalţi jucători, care nu vor mai fi obligaţi să "joace" pentru starul portughez. Era şi cazul lui Karim Benzema, care în sezonul precedent a înscris doar cinci goluri în campionat. 

Atacantul în vârstă de 30 de ani a început bine sezonul, a marcat câte o "dublă" atât cu Girona, cât şi cu Leganes, şi era foarte aproape de a îşi depăşi "performanţa" din stagiunea precedentă, dar de atunci francezul nu a mai reuşit să puncteze deloc. 268 de minute au trecut de când Benzema nu şi-a mai trecut numele pe lista marcatorilor, iar jocul francezului nu pare să fie pe placul lui Lopetegui, care, în ultimele trei meciuri l-a schimbat în jurul minutului 60. 

Harta evoluţiei lui Benzema cu Sevilla

Blestemul galei FIFA The Best

Pentru pariori, eşecul Realului cu Sevilla nu a venit neapărat ca o surpriză. În ultimii trei ani, după gala FIFA The Best, echipa "blanco" a pierdut de fiecare dată. În sezonul 2016-2017, 2-1 tot cu Sevilla şi în 2017-2018, 2-1 cu Girona. Toate cele trei meciuri au fost jucate în deplasare. 

Afla mai multe despre: karim benzemareal madridblestemmarcator 

viewscnt
Articole similare