Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Benzema are din nou probleme cu legea. Atacantul francez al lui Real Madrid a ajuns în tribunal

Benzema are din nou probleme cu legea. Atacantul francez al lui Real Madrid a ajuns în tribunal
Comentarii

Benzema a ajuns în tribunal, în urma cazului Valbuena care nu a luat sfârşit.

Benzema a ajuns la tribunal în urma cazului Valbuena

Parchetul de la Versailles a anunţat că atacantul francez al echipei Real Madrid, Karim Benzema, a fost trimis în faţa tribunalului corecţional, în cazul şantajării fostului său coechipier Mathieu Valbuena, informează AFP.

Benzema este acuzat de tentativă de şantaj. Internaţionalul francez este suspectat că l-a determinat pe mijlocaşul formaţiei Olympiacos Pireu şi fostul coechipier din echipa Franţei să plătească persoanele care au ameninţat că vor dezvălui un videoclip intim în care apare.

Alţi patru bărbaţi sunt, de asemenea, inculpaţi în acest caz pentru tentativă de şantaj, iar unul dintre ei şi pentru abuz de încredere.

În noiembrie 2015, fostul internaţional francez Djibril Cisse şi alte trei persoane erau reţinuţi într-un caz de şantaj care îl viza pe Valbuena. Cisse i-ar fi cerut bani lui Valbuena pentru a nu da publicităţii o înregistrare video în care conaţionalul său apare în momente intime cu prietena sa. Ulterior, Cisse a fost eliberat şi exonerat de orice vină.

Benzema era acuzat că ar fi fost intermediar între şantajişti şi Valbuena.

În decembrie 2015, atacantul Realului a fost suspendat din naţională de Federaţia Franceză de Fotbal şi nu a mai jucat de atunci la prima reprezentativă.

Afla mai multe despre: benzema real madrid cazul valbuena 

viewscnt
Articole similare