Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Benzema mai bun decât Cristiano Ronaldo! Francezul s-a dezlănţuit de când Ronaldo a plecat de la Real Madrid

Benzema mai bun decât Cristiano Ronaldo! Francezul s-a dezlănţuit de când Ronaldo a plecat de la Real Madrid
Comentarii

În vara anului trecut, Cristiano Ronaldo a plecat de la Real Madrid şi unul dintre subiectele principale de discuţie la Madrid l-au privit pe Karim Benzema. Francezul era văzut ca un fotbalist care juca mai mult pentru Ronaldo şi care avea un potenţial de a înscrie goluri mult mai mare decât lăsa să se vadă.

Datele statistice afirmă faptul că Benzema a fost un marcator mai bun decât Cristiano Ronaldo după ce drumurile celor doi s-au separat în vara anului 2018. 

Din momentul în care Cristiano Ronaldo s-a transferat la Juventus Torino, portughezul a marcat 34 de goluri. În schimb, Benzema, chiar dacă a trecut prin scăderi de formă, a reuşit să înscrie mai multe goluri decât fostul său coleg. Mai exact, fostul internaţional francez a marcat 39 de goluri. 

Chiar dacă Ronaldo nu a câştigat titlul de golgheter în sezonul trecut din Italia, mai mult, nu a ieşit nici măcar pe locul doi, este evident aportul portughezul în jocul lui Juventus. Starul în vârstă de 34 de ani a contribuit cu 12 pase decisive pentru "bătrâna doamnă". Totuşi, Benzema îi este superior şi la acest capitol. 16 assist-uri a oferit francezul în sezonul trecut şi în cel actual. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldobenzema 

viewscnt
Articole similare