Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Benzema o ţine în viaţă pe Real Madrid. Ce a spus francezul după ce a adus un punct pe Wanda Metropolitano: ”Titlul se joacă!”

Benzema o ţine în viaţă pe Real Madrid. Ce a spus francezul după ce a adus un punct pe Wanda Metropolitano: ”Titlul se joacă!”

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a smuls un punct pe Wanda Metropolitano, după ce Benzema a marcat aproape de finalul jocului.

”Cred că am făcut un meci bun” a spus atacantul francez, la finalul derby-ului dintre Atletico Madrid şi Real Madrid. ”Este un punct important pentru noi” a recunoscut Benzegol.

Faza golului marcat de Real a venit după o combinaţie spectaculoasă cu brazilianul Casemiro, combinaţie care a scos din joc mulţi jucători ai lui Atletico: ”A fost o fază frumoasă, dar sunt puţin supărat, pentru că puteam să marchez şi cu câteva minute mai devreme. Pentru noi, această remiză înseamnă că titlul nu e jucat!” a mai spus francezul

Faza controversată din finalul primei reprize, când Real Madrid a cerut lovitură de la 11 metri la un henţ comis de Felipe, a fost de asemenea analizată de Benzema la microfonul televiziunii spaniole, Movistar: ”Nu am văzut faza, sincer. Când arbitrul merge la VAR, de regulă e penalty” s-a limitat Benzema să spună.

Afla mai multe despre: benzemareal madrid 

viewscnt
Articole similare