Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bergodi, după egalul cu Dunărea Călăraşi: ”Nu trebuie să facem o tragedie”

Bergodi, după egalul cu Dunărea Călăraşi: ”Nu trebuie să facem o tragedie”

Fotbal

Comentarii

Formaţia FC Voluntari a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată duminică, pe teren propriu, în compania echipei Dunărea Călăraşi, în etapa a XIX-a a play-out-ului Ligii I.

Deşi a controlat partida şi şi-a creat principalele ocazii, FC Voluntari nu a izbutit să marcheze şi a încheiat la egalitate duelul direct cu una dintre contracandidate.

”Noi am făcut un meci bun, ne-am creat şi ocazii, dar din păcate nu dăm gol. Am avut mai multe situaţii în careu decât ei. Aşa s-a întâmplat, luăm un punct şi mergem înainte.

Am încercat să forţăm şi cu Dunărea, pentru noi era un meci foarte important. Miza era mare, dar dacă am făcut o remiză nu e o problemă, nu trebuie să facem o tragedie.

E şi presiune, am stat multă vreme pe ultimul loc, acum suntem aproape salvaţi de la retrogradare şi normal că suntem un pic mai fricoşi”, a spus Bergodi la finalul partidei.

FC Voluntari va juca joi, de la ora 20.30, în deplasare, pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş. Meciul va fi ÎN DIRECT la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: bergodifc voluntari,  

viewscnt
Articole similare