Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bergodi, după egalul cu Hermannstadt: ”Eu cred că cel puţin un punct pentru noi e important”

Bergodi, după egalul cu Hermannstadt: ”Eu cred că cel puţin un punct pentru noi e important”

Superliga

Comentarii

FC Voluntari a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, vineri, în deplasare, în compania echipei AFC Hermannstadt, în etapa a şasea a play-out-ului Ligii 1.

La finalul partidei, antrenorul echipei ilfovene s-a declarat mulţumit de punctul obţinut în această seară.

”Eu cred că cel puţin un punct pentru noi e important. Noi am jucat să câştigăm, dar nu era uşor, pentru că era un meci foarte greu, cu o echipă care luptă cu noi. Noi mult timp am stat acolo, pe ultimul loc sau penultimul loc şi atunci nu era uşor pentru noi. Dar în prima repriză cred că am jucat bine, am avut două, trei ocazii foarte bune. După, au dat gol ei şi noi am revenit şi asta mă bucură, pentru că s-a văzut caracterul jucătorilor. În a doua repriză, se poate spune că meciul nu a fost cine ştie ce. Nu e că nu mai s-a jucat, dar nu am avut nicio ocazie noi, nici ei, în ultimul minut probabil o ocazie, dar acolo nu ştiu ce s-a întâmplat.

Oricum, eu cred că un punct ne mulţumeşte în acest moment. Nu este uşor, pentru că lupta se joacă încă pentru retrogradare şi noi nu suntem salvaţi de la retrogradare”, a spus Bergodi la finalul partidei.

 

Afla mai multe despre: voluntaribergodi 

viewscnt
Articole similare