Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bergodi, în pericol să fie demis. EXCLUSIV | Trei antrenori sunt pe lista cu posibili înlocuitori. Edi Iordănescu, dorit de FC Voluntari

Bergodi, în pericol să fie demis. EXCLUSIV | Trei antrenori sunt pe lista cu posibili înlocuitori. Edi Iordănescu, dorit de FC Voluntari

Superliga

Comentarii

Cristiano Bergodi ar putea fi demis în această pauză competiţională, din cauza rezultatelor slabe. Ilfovenii sunt pe ultimul loc în Liga 1, cu doar 8 puncte în 21 de meciuri, cu 13 mai puţine decât primul loc care asigură salvarea.

Aventura lui Cristiano Bergodi la FC Voluntari s-ar putea încheia în această iarnă. Echipa ilfoveană a reuşit o singură victorie în tot sezonul şi a acumulat doar 8 puncte. Voluntari are şi cel mai slab atac din Liga 1, cu doar 13 reuşite şi a doua cea mai slabă apărare, după FC Voluntari.

Cristiano Bergodi este departe de obiectivele care i-au fost trasate în contract şi există şanse mari să fie demis. Potrivit înţelegerii, antrenorul italian ar fi trebuit până în pauza din iarnă să termine cu FC Voluntari în primele 12, adică în afara locurilor retrogradabile. Dacă în această situaţie ar fi fost demis, ar fi trebuit să primească compensaţii de 150.000 de euro.

Cum însă FC Voluntari este ultima în clasament, Cristiano Bergodi poate fi demis fără să fie la mijloc vreo pretenţie financiară.

Conducerea clubului are deja o listă cu posibili înlocuitori, în cazul în care s-ar ajunge la o astfel de măsură. Lista cuprinde trei nume: Eugen Neagoe, Edi Iordănescu şi Claudiu Niculescu.

Eugen Neagoe doar ce şi-a dat demisia de la FC Hermannstadt, după ce a cerut conducerii să transfere 10-12 jucători şi tot atâţia să fie daţi afară. Oficialii clubului sibian i-a transmis însă că nu-şi permit asemenea costuri, astfel că cele două părţi s-au despărţit.

Edi Iordănescu are un sezon bun cu Gaz Metan şi sunt şanse mici să plece. Medieşenii sunt pe loc de play-off, în ciuda problemelor financiare care au existat la începutul sezonului.

Claudiu Niculescu este o mai veche cunoştinţă a ilfovenilor. Fostul atacant al lui Dinamo a pregătit-o pe FC Voluntari în perioada aprilie 2017-aprilie 2018 şi a realizat cele mai mari performanţe din istoria clubului. Niculescu a surprins pe toată lumea şi a reuşit să câştige Cupa României, apoi s-a impus în Supercupă.

  • ”Nu ştiu ce urmează, sincer. Eu am vorbit ceva cu conducătorii, dar nu îmi dau seama ce putem face sau dacă sunt în stare să fac aşa ceva. Nu ştiu, sincer. Să vedem, vorbim când mă întorc în ianuarie”, Cristino Bergodi, când a fost întrebat despre demitere.

Afla mai multe despre: cristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare