Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bergodi le-a dezvăluit italienilor toate secretele despre FCSB: ”Lazio este favorită!”

Bergodi le-a dezvăluit italienilor toate secretele despre FCSB: ”Lazio este favorită!”

UEFA Europa League

Comentarii

Cristiano Bergodi, unul dintre jucătorii emblematici din istoria lui Lazio, a făcut o analiză a adversarului pe care italienii îl vor întâlni în 16-imile Europa League, FCSB. Antrenorul în vârstă de 53 de ani susţine că echipa lui Dică are probleme în apărare şi Lazio este favorită.

FCSB n-a avut parte de o tragere la sorţi prea bună. Vicecampioana României va juca în 16-imile Europa League contra lui Lazio, una dintre echipele bune ale Italiei. Cei de la Lazio nu prea ştiu la ce să se aştepte, astfel încât l-au contactat pe Cristiano Bergodi. Antrenorul italia a vorbit pentru lalaziosiamonoi.it şi a analizat echipa lui Nicolae Dică. La punctele tari, Bergodi i-a trecut pe Tănase, Coman, Man, Budescu şi Gnohere:

”FCSB joacă 4-2-3-1, nu au un joc colectiv foarte bune, dar se bazează pe individualităţi. În acest an cu câţiva jucători interesanţi, precul Tănase, Dennis Man, Coman. Steaua are o bună calitate individuală, precum Constantin Budescu, care poate juca atacant, dar şi în spatele vârfului. Când geniul său iese la suprafaţă, poate face orice cu mingea la picior [...] La începutul sezonului, atacantul titular ar fi trebuit să fie Alibec, care are experienţă şi care a jucat la Inter. S-a accidentat însă şi acum titular este Gnohere, care a marcat 13 goluri. Are o fizic impresionant, nu degeaba i se zice ”Bizonul”. Este un jucător foarte puternuic, dar nu are experienţa lui Alibec”, a declarat Cristiano Bergodi pentru lalaziosiamonoi.it.

La capitolul vulnerabilităţi, Bergodi a vorbit despre problemele pe care FCSB le are în apărare, în condiţiile în care Dică foloseşte jucători reprofilaţi. Fostul antrenor al FCSB-ului susţine că Lazio ar putea profita de modul în care se apără jucătorii antrenaţi de Nicolae Dică:



”Este un pic de agitaţie în apărarea FCSB-ului. De exemplu, Gabi Enache este fundaş dreapta, dar postul său de bază este de mijlocaş dreapta, o poziţie pe care a jucat la Astra. Acum l-au reprofilat şi au probleme în apărare. Un alt element este Bălaşa, care a jucat la Crotone, dar care a fost reprofilat fundaş central. Ei au unele dificultăţi la mobilitate şi pot suferi dacă întâlnesc jucători rapizi, care vin între linii. Jocul lui Lazio le-ar putea pune probleme”, a mai spus Bergodi.

Antrenorul italian a vorbit şi despre discursul rezervat al lui Gigi Becali, care a declarat că va fi greu să treacă de Lazio: ”Becali a spus că sunt puţine şanse cu Lazio şi este mai bine să se concentreze pe campionat. Este realist, l-am cunoscut. Am fost demis după ce l-am dat afară din vestiar la un meci din Europa League. Este o figură influentă în România. Dacă spune aceste lucruri (n.r. că e greu cu Lazio), înseamnă că înţelege dificultatea tragerii la sorţii şi Lazio este favorită”.

Cristiano Bergodi a jucat la Lazio în perioada 1989-1996, timp în care a strâns 160 de apariţii şi a marcat 4 goluri.

Afla mai multe despre: cristiano bergodifcsblazioeuropa league 

viewscnt
Articole similare