Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bergodi nu se teme de "revederea" cu CFR: "Nu abordez niciun meci cu gândul că voi pierde!" Tudorie: "Ce mai avem de pierdut!?"

Bergodi nu se teme de "revederea" cu CFR: "Nu abordez niciun meci cu gândul că voi pierde!" Tudorie: "Ce mai avem de pierdut!?"

FC Voluntari

Comentarii

Cristiano Bergodi şi Alexandru Tudorie au vorbit înaintea duelului pe care Voluntari îl va avea cu CFR Cluj. Tehnicianul italian spune că nu se gândeşte la o posibilă înfrângere şi că va aborda jocul la victorie.

Cristiano Bergodi şi-a adus aminte de perioada frumoasă pe care a avut-o la CFR Cluj şi a dezvăluit că apărarea pe care el a făcut-o la CFR a ţinut greul timp de cinci sau şase ani.

Toni Conceicao joacă pragmatic. Este un antrenor foarte bun, îl cunosc. Este o echipă foarte bună şi din punct de vedere fizic, dar eu am încredere. Eu nu abordez niciun meci cu gândul că am pierdut deja. Aici sunt obişnuiţi să joace pe zăpadă, pe o vreme ca asta. Nu cred că va fi o problemă”, a spus Bergodi.

TUDORIE MERGE LA VICTORIE, DAR SE MULŢUMEŞTE ŞI CU EGALUL

Suntem pe ultimul loc, ce mai avem de pierdut?! Mergem la Cluj, la campioana României, şi sper să nu mergem în excursie. Ne dorim victoria şi mergem încrezători acolo. Sper să jucăm cel puţin cum am jucat în repriza a doua cu Viitorul şi să plecăm cu cel puţin un punct”, a spus şi Alexandru Tudorie.

Afla mai multe despre: bergodicfr clujtudorievoluntari,  

viewscnt
Articole similare