Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bergodi, OUT de la Rapid?! Faza care l-a convins pe expert: ”Nu m-ar mira să îl schimbe. Nu mai gestionează vestiarul” | EXCLUSIV

Bergodi, OUT de la Rapid?! Faza care l-a convins pe expert: ”Nu m-ar mira să îl schimbe. Nu mai gestionează vestiarul” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid a făcut un mare pas în spate după înfrângerea din Bănie cu Universitatea Craiova, scor 1-2. Giuleştenii sunt la şapte puncte în spatele liderului FCSB, care are şi un meci mai puţin disputat.

După succesul de răsunet cu FCSB de pe Arena Naţionala (4-0), Rapid şi-a pierdut inexplicabil din viteză, iar giuleştenii au înregistrat al doilea eşec consecutiv din play-off, după ce în urmă cu săptămână Farul a plecat cu trei puncte din Bucureşti.

Final de drum pentru Bergodi la Rapid? Zotta: ”Nu m-aş mira să fie schimbat”

Invitat în studioul Orange Sport, Constantin Zotta, fostul preşedinte al Rapidului, a susţinut că meciul cu Universitatea Craiova de pe Ion Oblemenco ar putea fi ultimul pentru Cristiano Bergodi.

Zotta a atras atenţa asupra reacţiilor pe care Braun şi Papeau le-au avut când au fost schimbaţi în repriza a doua şi este de părere că italianul a pierdut vestiarul giuleştean.

”Nu m-aş mira dacă l-ar schimba pe Bergodi. Uite, după gesturile astea făcute de Papeau şi Braun (n.r. când au fost înlocuiţi) Este clar că nu mai gestionează vestiarul. În mod normal, clubul trebuie să ia o poziţie. 

Dacă nu se întamplă ceva acolo, lucrurile iau amploare. Clubul trebuie să gestioneze altfel acolo. Schimbările nu au fost normale, dar nici gesturile lor nu au fost OK”, a spus Constantin Zotta la Orange Sport.

Rapid este pe locul patru în Superligă, cu 28 de puncte. În următorea etapă, giuleştenii primesc vizita CFR-ului.

 

 

Afla mai multe despre: rapidsuperligauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare