Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bergodi, semnal de alarmă: ”Nu e un alibi pentru jucătorii mei” Ce a discutat cu Gică Hagi după amicalul cu Viitorul

Bergodi, semnal de alarmă: ”Nu e un alibi pentru jucătorii mei” Ce a discutat cu Gică Hagi după amicalul cu Viitorul
Comentarii

Cristiano Bergodi a debutat pe banca Universităţii, cel puţin neoficial, în două meciuri amicale, cu Viitorul Constanţa.

Craiova a pierdut unul dintre meciurile cu Viitorul, dar l-a câştigat pe cel de-al doilea. Partidele disputate fără spectatori, trebuie să devină o obişnuinţă pentru fotbaliştii din Liga 1, iar Cristiano Bergodi nu le caută alibiuri:

”Din păcate, asta e o problemă mare. Oricum, nu poate fi un alibi pentru jucători, dar dacă vorbim despre acest subiect, normal că la Craiova, suporterii erau al 12-lea om pe teren. Dacă joci fără spectatori, trebuie să ne motivăm noi singuri, iar antrenorul trebuie să dea motivaţia corectă pentru a juca un meci important. Din păcate, jucăm aşa, fără suporteri, şi trebuie să facem oricum treabă bună” a explicat Bergodi.

După meci, Bergodi a discutat şi cu Gheorghe Hagi, antrenorul formaţiei Viitorul Constanţa: ”Am vorbit despre aceste două meciuri şi nimic altceva. Am vorbit despre jucătorii tineri pe care îi are în pepinieră... nu ştiu de cât timp a făcut el această Academie, dar e mult. Şi atunci ei au o mentalitate de a juca mereu mingea... sunt jucători tehnici şi s-a văzut ce tineri are el.... are jucători la lotul naţional, jucători care au ajuns la un nivel înalt. E bine pentru el, a făcut treabă extraordinară” a mai spus Bergodi.

Afla mai multe despre: cristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare