Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bergodi şi-a lăudat apărarea după victoria cu Hermannstadt: "Toţi au jucat bine! Mirko a apărat un penalty la momentul potrivit"

Bergodi şi-a lăudat apărarea după victoria cu Hermannstadt: "Toţi au jucat bine! Mirko a apărat un penalty la momentul potrivit"
Comentarii

Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a noua a Ligii I.

Cristiano Bergodi şi-a felicitat jucătorii după meci pentru evoluţia din partida cu Hermannstadt: "Imi felicit băieţii pentru că am meritat această victorie. Sunt mulţumit pentru că jocul mi-a plăcut. A fost un meci bun, iar Mirko a apărat un penalty la momentul potrivit. Sunt bucuros şi mergem înainte. Noi antrenorii albim repede, asta e viaţa. Sunt mulţumit, pentru că a fost un meci greu, cu o echipă bătăioasă, cu o echipă care s-a dăruit, cu jucători buni" a spus Bergodi la final.

Bancu a marcat singurul gol al meciului, iar Pigliacelli a apărat o lovitură de la 11 metri. Pe final, sibienii au ratat două ocazii foarte mari de egalare: "Sunt mulţumit de lot. Mitran a jucat mult, sunt mulţumit de el. Paul Papp a intrat după aproape un an şi jumătate, dar şi-a făcut datoria. S-a văzut experienţa lui. Toţi fundaşii au jucat foarte bine, dar echipa s-a comportat în general excelent. Avem lotul complet, iata că avem câţiva jucători tineri în afara lotului, iar asta spune multe" a mai spus Cristiano Bergodi, la final.

Afla mai multe despre: cristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare