Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bergodi şi Tudorie, gata să-şi "rănească" fosta echipă! Mesajul italianului pentru Teja şi promisiunea atacantului

Bergodi şi Tudorie, gata să-şi "rănească" fosta echipă! Mesajul italianului pentru Teja şi promisiunea atacantului

Superliga

Comentarii

FC Voluntari - FCSB se joacă sâmbătă, de la 19:00, în direct pe Telekom Sport 1.

Oaspeţii s-au împiedicat în acest sezon în meciurile cu Călăraşi şi Chiajna, iar Cristiano Bergodi speră ca şi echipa sa să obţină măcar un punct ce se poate dovedi vital în lupta pentru evitarea retrogradării.

Italianul va fi faţă în faţă cu Mihai Teja, cel care i-a fost secund în mandatul său la FCSB, din 2009, dar în transmite acestuia că s-a schimbat între timp.

"E un meci foarte important pentru noi în primul rând, pentru că avem nevoie de puncte şi în al doilea rând pentru că jucăm împotriva uneia dintre cele mai bune echipe din România. Ne dorim să câştigăm acest meci chiar dacă nu ne va fi uşor.

M-am schimbat mult de atunci, eram alt antrenor. M-am schimbat mult, dar cu Mihai am avut o relaţie foarte bună, altceva nu ştie pentru că au trecut 8 ani şi am văzut că şi el a ajuns la un nivel înalt. Noi trebuie să ne apropiem de echipele de lângă noi, Concordia am depăşit-o câştigând împotriva ei"
, spune Bergodi.

Pe teren va fi şi Alexandru Tudorie, care îşi doreşte să se răzbune pe fosta sa echipă, unde nu a primit foarte multe şanse să se afirme. E decis să marcheze şi să aducă victoria Voluntariului.

"Orice punct ne avantajează, pentru că o să plecăm cu mai multe puncte în play out, jucăm cu FCSB, o echipă care se luptă la campionat, asta ne determină mai mult şisperăm să facem o partidă bună.

Avem un moral bun, venim după un joc foarte bun la Chiajna, sperăm să continuăm şi să obţinem un rezultat pozitiv şi sâmbătă. Vreau să ne îndeplinim obiectivul, să ne salvăm şi să începem chiar de mâine. Sper să marchez şi să câştigăm
", a declarat Alexandru Tudorie.

Afla mai multe despre: tudoriebergodiliga 1,  

viewscnt
Articole similare