Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bernadette Szocs şi colegii din loturile de tenis de masă se distrează de Halloween: "Noi, fetele, ne-am descurcat cel mai bine, ca de obicei" | FOTO

Bernadette Szocs şi colegii din loturile de tenis de masă se distrează de Halloween: "Noi, fetele, ne-am descurcat cel mai bine, ca de obicei" | FOTOgalerie foto

Sporturi

Comentarii

Bernadette Szocs şi Andreea Dragoman au făcut pereche şi şi-au provocat colegii, pe Andrei Istrate şi Darius Movileanu, la un concurs inedit! Înainte de Halloween, cei 4 sportivi au lăsat paletele de joc şi s-au apucat să decoreze dovlecii, simbolurile sărbătorii americane.

Sunt gata de Halloween! Campionii de la tenis de masă s-au întrecut în cioplit dovleci

Sportivii din loturile  naţionale de tenis de masă ale României au arătat că ştiu să mânuiască şi cuţitele şi markerele, nu doar paletele de joc.  

Înainte de Halloween, Bernadette Szocs şi Andreea Dragoman au făcut pereche întru-un concurs inedit, unde i-au avut adversari pe colegii lor de la Steaua şi lotul de seniori, Andrei Istrate şi Darius Movileanu.  

Ei au avut de aranjat şi decorat 2 dovleci, conform Sportsnet.ro

„Noi, fetele, ne-am descurcat cel mai bine, ca de obicei, ne-a ieşit totul super bine şi suntem mândre de noi. Dovleacul nostru merită nota 10 plus”, a spus Bernadette Szocs, componentă a lotului naţional de tenis de masp al României. 

În timpul „operaţiunii dovleacul”, băieţii au mai aruncat câte un ochi la ce făceau fetele. 

„Au încercat să se inspire de la noi, au vrut să ne murdărească dovleacul cu markerul. Eu cred că se vede cu ochiul liber care dintre cei 2 dovleci a ieşit mai bine”, a declarat Andreea Dragoman, componentă a lotului naţional de tenis de masă al României.  

Părerile băieţilor în ceea ce priveşte produsul final au fost împărţite.  

„Cred că fetelor le-a ieşit mai bine, talentele noastre la cioplit nu sunt cele mai bune”, a recunoscut Andrei Istrate, component al lotului naţional de tenis de masă al României.  

„Ne-am descurcat mai bine decât ele. Ţinând cont de faptul că nu am cioplit niciodată un dovleac, a fost distractiv, chiar ne-am simţit bine”, a adăugat Darius Movileanu, component al lotului naţional de tenis de masă al României.  

În timpul cioplitului şi desenatului, sportivele şi-au împărţit sarcinile între ele.  

„Am spus de la început că eu voi desena şi Andreea va decupa, pentru că mie îmi place să desenez şi vreau să îmi arăt talentul. Al băieţilor seamănă cu un monstru şi al nostru cu o piţipoancă”, s-a amuzat Bernadette Szocs, componentă a lotului naţional de tenis de masă al României.  

Replica băieţilor nu s-a lăsat mult aşteptată! 

„Ideea era să arate ca un monstru că este Halloween şi aceasta a fost tema noastră de când am început să decorăm dovleacul”, a spus Darius Movileanu, component al lotului naţional de tenis de masă al României.  

Deşi sunt tineri, sportivii de la tenis de masă spun că pe ei nu i-a prins febra sărbătorii de Halloween! Andrei Istrate e de părere că într-o singură ţară din lume aceasta se sărbătoreşte cu adevărat. 

„Ştiu că în Statele Unite această sărbătoare este foarte populară. Această sărbătoare este strict pentru Statele Unite al Americii. Acolo se simte cel mai bine. Ei sunt şi cu dovleceii plini de bomboane şi cu măşti, cu tot tacâmul”, a completat Andrei Istrate, component al lotului naţional de tenis de masă al României.  

Dovleacul, legumă interzisă  

Chiar dacă sportivii nu sărbătoresc Halloween-ul, 3 dintre ei spun că nu se dau la o parte atunci când vine vorba să mănânce un preparat pe bază de dovleac.  

„Mie îmi place foarte mult, îmi fac şi la cuptor” - Bernadette Szocs, componentă a lotului naţional de tenis de masă al României. „Din când în când şi eu mai mănânc, câte o porţie de plăcintă atunci când am ocazia” – Darius Movileanu, component al lotului naţional de tenis de masă al României.  

În schimb, Andrei Istrate nu vrea să audă de el! „Eu spun un nu categoric! Cine mă cunoaşte ştie că pentru mine legumele nu există! Nu mănânc deloc. Eu sunt înnebunit după dulciuri şi îmi place şi carnea”, a spus Andrei Istrate.

Au fost şi speriaţi, dar şi ei au făcut glume neplăcute  

Dintre cei 4 sportivi, Andreea Dragoman este cea care se sperie cel mai repede:„Eu sincer, mă sperii foarte repede şi acum dacă vine cineva în spatele meu, eu mă sperii. Sunt foarte multe momente în care m-am speriat. Dacă se ascunde cineva după colţ acum, eu sunt gata. În momentele acelea am doua variante. Ori nu mai spun nimic, ori încep să ţip”.

Andrei şi Darius şi-au adus aminte de două sperieturi pe care le-au tras în copilărie. 

„Eram mic, eram la tata în braţe şi un vecin a venit şi m-a speriat. A fost tare rău, îmi aduc aminte că am plâns câteva ore fără să mă opresc”, a declarat Andrei Istrate.

„Eu cred că aveam 4 ani şi eram la bunici, la ţară. Şi tata a intrat cu o mască pe faţă. M-am speriat foarte tare. Ştiu că după acel moment nu am mai vrut să văd acea mască", a declarat Darius Movileanu.

Sportivii recunosc că şi ei fac glume apropiaţilor: „Mama e clienta mea, dar niciodată nu s-a supărat pe mine. Câte i-am mai făcut. Îmi aduc aminte că aruncam cu tot felul de insecte pe ea” - Andrei Istrate, component al lotului naţional de tenis de masă al României.   

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: tenis de masabernadette szocsandreea dragomanandrei istrateeduard ionescuhalloween 

viewscnt
Articole similare