Experiențe împreună.
You are here:

Bernard Tomic, înspăimântat că are COVID 19: "Am deja probleme de respiraţie, iar sistemul imunitar e la pământ"

Bernard Tomic, înspăimântat că are COVID 19: "Am deja probleme de respiraţie, iar sistemul imunitar e la pământ"

Tenis

Comentarii

În ciuda faptului că circuitul ATP este suspendat, mulţi jucători profesionişti au intrat în autoizolare, pentru a fi siguri că nu au luat virusul.

Bernard Tomic este într-o situţie similară, autoizolat în Miami, după ce săptămâna trecută a participat la un turneu din Monterey, Mexic. Tomic a zburat apoi spre SUA pentru a participa la Miami Open, turneu între timp anulat.

Într-un interviu acordat celor de la Herald Sun, luni, australianul a mărturisit că are toate simptomele de Coronavirus. Sportivul încă nu a fost testat.

”Începând de marţi, nu m-am mai simţit bine. Am deja probleme de respiraţie, iar sistemul imunitar e la pământ. Acum sunt în Miami, izolat de oricine, aşa cum sunt cerinţele. Încă nu am fost testat pentru COVID 19, dar am toate simptomele. Nu ştiu cât voi mai rămâne în autoizolare şi când voi fi testat”, a spus Tomic, locul 17 ATP.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe