Experiențe împreună.
You are here:

Bernie Ecclestone va fi tată de băiat la aproape 90 de ani. Nou-născutul va avea o soră de 65 de ani

Bernie Ecclestone va fi tată de băiat la aproape 90 de ani. Nou-născutul va avea o soră de 65 de ani

Diverse

Comentarii

Fostul administrator al drepturilor comerciale ale Formulei 1 Bernie Ecclestone, care va împlini în octombrie 90 de ani, şi soţia lui, Fabiana Flosi, vor avea, în vară, primul lor copil, un băiat, informează Daily Miror, care citează cotidianul Blick.

Acesta va fi primul băiat al lui Ecclestone, care mai are trei fete, din căsătorii anterioare. Cea mai în vârstă, Deborah, din prima căsătorie, cu Ivy Bamford, are 65 de ani. Cu a doua soţie, Savica Radici, el are două fete, Tamara şi Petra, de 35, respectiv 31 de ani. Ecclestone are totodată cinci nepoţi.

"Da, trebuie să se întâmple în vară. Sper că va învăţa repede să joace table", a declarat Ecclestone.

"Ca toţi părinţii, avem o singură dorinţă: copilul să fie sănătos. Sper că niciodată nu-şi va exprima interesul cu privire la ceea ce se întâmplă în Formula 1", a afirmat viitoarea mamă, în vârstă de 43 de ani, fost director de marketing al Marelui Premiu al Braziliei.

Bernie şi Fabiana s-au căsătorit în 2012, în Elveţia.

Bernard "Bernie" Charles Ecclestone a fost îndepărtat de la conducerea Formula One Group, administratorul drepturilor comerciale ale F1, la începtul anului 2017, când noul patron al Marelui Circ a devenit societatea americană Liberty Media.

Sub conducerea lui Ecclestone, F1 a generat venituri de la 12 milioane de dolari la începutul anilor 90 până la 1,8 miliarde de dolari în 2014, bani proveniţi de la sponsori, televiziuni, organizatori de mari premii, turism şi merchandising.

 

viewscnt
Articole similare
Mesajul sfasietor trimis de Vanessa Bryant la 1 an de la disparitia lui Kobe si a fiicei Gianna