Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Bestia” Haaland a lovit din nou! Atacantul norvegian a marcat o dublă în ultimul meci al lui Dortmund din Bundesliga

”Bestia” Haaland a lovit din nou! Atacantul norvegian a marcat o dublă în ultimul meci al lui Dortmund din Bundesliga

Borussia Dortmund

Comentarii

Borussia Dortmund s-a impus cu 4-3 contra lui Bayern Leverkusen, într-o partidă care a contat pentru etapa a patra din Bundesliga.

Erling Haaland a fost din nou de neoprit şi a punctat de două ori. Nordicul a înscris din pasa lui Meunier în minutul 37, marcând apoi şi din penalty, în minutul 77. De asemenea, atacantul care este dorit de majoritatea cluburilor puternice din Europa a oferit şi o pasă decisivă, la golul marcat de Brandt, în minutul 49.

După aceste reuşite, Erling Haaland are cifre incredibile la Dortmund. Nordicul a marcat pentru echipa germană 65 de goluri, în 65 de partide. 

În partida Norvegiei contra naţionalei din Gibraltar, scor 5-1, nordicul a marcat o triplă, dar nu a fost mulţumit după această performanţă. El a marcat pentru selecţionata nordică 13 goluri, în 15 meciuri şi îşi doreşte să ajungă cel mai bun marcator din istoria naţionalei sale, recordul fiind de 33 de reuşite. 

”Cred că ar trebui să am mai multe goluri decât meciuri jucate!”

”Mă apropii de o raţie de un gol pe meci, dar nu marchez suficient de mult. Cred că ar trebui să am mai multe goluri decât meciuri jucate. Cred că vă puteţi imagina către ce tind (n.red. - recordul de goluri pentru naţionala Norvegiei, de 33 de goluri)”, a spus starul Borussiei Dortmund.

Haaland mai are contract cu Borussia Dortmund până în 2024, iar cota lui de piaţă este de 130 de milioane de euro. 

Afla mai multe despre: haaland-dortmund-bundesliga 

viewscnt
Articole similare