Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Bestia" Haaland, pe lista Barcelonei. Trei candidaţi la preşedinţia clubului au luat legătura cu Mino Raiola. Catalanii trebuie să plătească un comision uriaş pe lângă suma de transfer

"Bestia" Haaland, pe lista Barcelonei. Trei candidaţi la preşedinţia clubului au luat legătura cu Mino Raiola. Catalanii trebuie să plătească un comision uriaş pe lângă suma de transfer

FC Barcelona

Comentarii

Erling Haaland (20 de ani) e unul dintre cei mai buni puşti din noua generaţie a fotbalului mondial, tocmai a câştigat trofeul Golden Boy, şi e pe lista multor cluburi mari din Europa. Barcelona e ultima intrată în cursa pentru transferul său, iar Mundo Deportivo scrie despre posibilitatea ca acesta să ajungă pe Camp Nou.

Un adevărat "killer" în faţa porţii, Erling Haaland a luat ochii lumii întregi prin capacitatea sa de a marca goluri pe bandă rulantă, iar Barcelona e ultima echipă care a intrat în cursa pentru semnătura sa. Mundo Deportivo, unul dintre ziarele apropiate de clubul catalan, scrie că trei dintre candidaţii la preşedinţia Barcelonei l-au contactat pe Mino Raiola, agentul lui Haaland, în legătură cu o posibilă trecere a norvegianului pe Camp Nou.

Concret, se pare că aceştia au şi aflat preţul de transfer, care nu era unul ascuns. Oricine vrea să-l transfere pe Erling Haaland trebuie să plătească 70 de milioane de euro, echivalentul clauzei de reziliere din contractul cu Borussia Dortmund, iar în plus vor trebui achitate şi 20 de milioane de euro în contul lui Raiola, conform cererii super agentului italian.

Real Madrid urmăreşte să şi ea atentă situaţia lui Erling Haaland, golgheterul Borussiei Dortmund. Junior Firpo, Carles Alena, Samuel Umtiti şi Martin Braithwaite sunt jucătorii pe care Barcelona vrea să-i vândă ca să facă rost de bani pentru potenţiale transferuri în următoarea perioadă de mercato, din ianuarie 2021.



Erling Haaland a marcat deja 17 goluri şi are în cont trei pase decisive în acest sezon cu Borussia Dortmund, în 14 meciuri jucate în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: erling haalandtransferbarcelona 

viewscnt
Articole similare