Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BETANO.com devine partenerul Ligii Campionilor de Handbal

BETANO.com devine partenerul Ligii Campionilor de Handbal

Pariuri sportive

Comentarii

(P) BETANO.com, operator european de pariuri sportive şi cazinou online, şi Federaţia Europeană de Handbal (EHF) au anunţat oficial parteneriatul regional pe segmentul jocurilor de noroc online, pe piaţa din Germania.

Odată cu acest parteneriat pe doi ani, intermediat de compania Sportradar, BETANO.com va beneficia de vizibilitate pe teren şi va fi integrat în materialele de comunicare ale competiţiilor sportive.

Divizia de Marketing a Federaţiei Europene de Handbal a găsit în BETANO.com un nou partener de încredere înainte de startul Ligii Campionilor Velux, ce se va desfăşura începând cu luna septembrie a acestui an. Ca parte integrată a colaborării cu EHF, BETANO.com devine partener oficial al FINAL 4 din Liga Campionilor de Handbal Masculin, din 1 şi 2 iunie 2019, la Arena LANXESS din Koln.

Parteneriatele includ o serie de beneficii, printre care se numără expunerea logo-ului BETANO.com pe teren, on-screen şi pe materialele de difuzare ale competiţiilor sportive.

 „Liga Campionilor de Handbal reprezintă o oportunitate atractivă pentru BETANO.com, în special în Germania, acolo unde handbalul se bucură de o popularitate imensă. Ca partener oficial al FINAL 4-ului, BETANO.com va beneficia de oportunităţi extinse de a-şi promova serviciile în faţa a 20.000 de spectatori, într-un sport de sală devenit lider la nivel european”, a declarat David Szlezak, Director de Marketing al Federaţiei Europene de Handbal.

Parteneriatul cu Federaţia Europeană de Handbal face parte din strategia BETANO.com de a susţine industria sportivă şi de a-şi consolida poziţia pe piaţa din Germania. Compania este implicată activ în sprijinul proiectelor şi iniţiativelor sportive din ţările în care operează. BETANO.com a intrat pe piaţa din Germania înainte de startul Cupei Mondiale de Fotbal 2018 şi înregistrează o creştere rapidă, bazată pe o ofertă extinsă şi un serviciu de Relaţii cu Clienţii premium.

„Suntem foarte mândri de această colaborare semnată pe o durată de doi ani cu EHF, prin care ne întărim legăturile cu Germania. Este o onoare pentru noi să sprijinim unul dintre cele mai importante sporturi din Europa şi să ne oferim serviciile inovatoare în acest scop. Acest parteneriat pe termen lung cu Federaţia Europeană de Handbal, cu Liga Campionilor şi cu FINAL 4-ul din Koln definesc continua noastră preocupare pentru a dezvolta o strategie solidă şi a ne integra pe piaţa locală”, a declarat Ioannis Spanoudakis Vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al BETANO.com

Noul parteneriat a fost intermediat şi ghidat de Sportradar, unul dintre liderii mondiali pe piaţa de conţinut şi date din domeniul sportului. Sportradar derulează deja un parteneriat extins cu Federaţia Europeană de Handbal, devenind din anul 2017 partenerul oficial pe date şi streaming live al competiţiilor de club la handbal. În cadrul acestei colaborări, Sportradar oferă servicii de marketing şi media digitală pentru EHF.  

“Fiind o companie care are relaţii puternice la nivel mondial cu mai multe companii din domeniul pariurilor sportive, mari sau mici, suntem foarte mândri că am putut facilita colaborarea între un partener de-ai noştri şi un client de-ai noştri. Deja oferim numeroase servicii către EHF, pe care acum Betano, la rândul ei, se poate sprijini în expansiunea de pe piaţa din Germania”, a declarat Rainer Geier, Director de Marketing al Sportradar şi OOT.

 

***

Despre BETANO.com

BETANO.com este o platformă de pariuri sportive şi cazinou online care foloseşte cele mai noi tehnologii pentru a oferi o interfaţă prietenoasă membrilor şi o experienţă de pariuri completă. Platforma pune la dispoziţia membrilor o gamă largă de activităţi de pariuri, precum pariuri sportive, pariuri sportive live, cazinou. Oferind servicii de înaltă calitate, precum asistenţă rapidă, tranzacţii sigure şi rapide, platforma BETANO este special gândită pentru a răspunde  nevoilor membrilor săi.

BETANO.com este parte a GML Interactive, o companie de jocuri de noroc online, care operează legal în Grecia, Cipru şi România.

Pentru mai multe detalii, vizitaţi: BETANO.com

 

Despre divizia de marketing a EHF

EHF Marketing GmbH este o subsidiară a Federaţiei Europene de Handbal (EHF). Compania lucrează îndeaproape cu parteneri din marketing şi media, precum şi cu cluburi europene de handbal, pentru a promova acest sport în cele mai bune moduri la nivel internaţional. EHF Marketing GmbH este responsabilă de drepturile de marketing ale competiţiilor de club, printre care şi Liga Campionilor masculă VELUX, Liga Campionilor feminină şi Cupa EHF.

Pentru mai multe detalii, vizitaţi www.eurohandball.com  şi www.ehfCL.com.

 

Despre Sportradar

Sportradar este unul dintre liderii mondial în obţinerea şi procesarea datelor şi conţinutului digital din sport pentru clienţii săi din întreaga lume. Sportradar oferă soluţii şi servicii de ultimă oră pentru companiile media, de pariuri sportive, federaţii sportive şi autorităţi de stat. Sportradar este o organizaţie internaţională cu peste 2.000 de angajaţi şi mai mult de 30 de sedii în întreaga lume. Creşterea rapidă este condusă de inovaţiile tehnologice şi o înţelegere profundă a nevoilor de businness ale clienţilor săi.

Pentru mai multe detalii, vizitaţi www.sportradar.com.

 

Afla mai multe despre: betanoliga campionilor 

viewscnt
Articole similare