Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Betano lansează prima sa campanie de Joc Reponsabil din România

Betano lansează prima sa campanie de Joc Reponsabil din Româniagalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

(P) Operatorul european de pariuri sportive şi cazinou online, Betano.com, a lansat în premieră pe piaţa din România prima campanie de promovare la scară largă a conceputului de „Joc Reponsabil”.

Jocul Reponsabil – expresia prin care se doreşte a îi îndemna pe pariori să joace cu moderaţie şi fără a-şi crea dependenţă prin activitatea de pariere – este promovat de Betano printr-o reclamă de televiziune la nivel naţional în România.

Implementată prin agenţia „Another Circus”, noua campanie de comunicare  doreşte să transmită mesajul „Bucură-te de joc! Joacă responsabil”. Sunt aduse în prim-plan calităţile esenţiale ale unui parior, cel care trebuie să ştie şi când să facă pasul înapoi, să se relaxeze şi să se bucure de joc fără a simţi presiunea câştigului.

 

Directorul general de Marketing al Betano, Dl. Panos Konstantopoulos, a afirmat despre noua campanie că „aceasta vine în prelungirea dorinţei noastre de a oferi clienţilor o experienţă de joc la cel mai înalt nivel, dar în acelaşi timp  bazată pe o gândire corectă şi sănătoasă. Având acest scop şi dorind să oferim un mediu de încredere în cadrul căruia oricine să se poată bucura de joc într-un mod responsabil, am inclus trei concepte de bază: servicii reponsabile, un produs reponsabil şi confidenţialitatea comunicării. De aceea, jocul responsabil este o bornă importantă în cultura Betano, construită în jurul jocului durabil şi sigur.

Betano continuă să investească în noi facilităţi, servicii şi iniţiative prin care pariorii să menţină mereu controlul şi să aibă la îndemână mecanismele de înfrânare a activităţii excesive de pariere, ceea ce le va asigura o experienţă plăcută şi bucuria jocului. Printre altele, acestea includ:

  • Limite personalizate de pierdere care se pot seta de fiecare client în parte
  • Opţiunea de autoexcludere
  • Link-uri către programul autohton Joc Responsabil şi către instituţii specializate din străinătate cum ar fi GamCare şi Gambling Therapy
  • Informaţii de conştientizare şi protecţie
  • Unelte avansate de prevenire a implicării minorilor în activitatea de pariere

Afla mai multe despre: pariuri sportivebetano 

viewscnt
Articole similare