Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Betis - Las Palmas. Unul dintre cei mai pariaţi "solişti" de azi

Betis - Las Palmas. Unul dintre cei mai pariaţi "solişti" de azi

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Betis - Las Palmas Spania 19.04.2018. Cel mai dezechilibrat meci al zilei din Spania are loc la Sevilla, acolo unde Betis, formaţie cu pretenţii de cupe europene în acest sezon, o înfruntă pe modesta Las Palmas

Ponturi pariuri Betis - Las Palmas Spania 19.04.2018

Betis este pe locul cinci în campionat cu 52 de puncte şi au un golaveraj total de 53-53. În ultimele cinci etape consecutive au cinci victorii, cu un golaveraj total de 10-1. În jocurile de pe teren propriu din acest sezon au reuşit opt victorii şi trei rezultate de egalitate în 16 etape disputate şi au un golaveraj total de 30-28. În ultimele trei etape de acasă au două victorii şi un egal. În jocurile în care este implicată Betis se marchează o medie de trei goluri pe meci, iar per total au 17 partide cu rezultatul de peste 2,5 goluri din 32 de etape disputate. De la Betis lipsesc: Adan, Feddal, Garcia sau Guerrero. Betis are şase victorii şi un egal, în ultimele şapte partide directe cu Las Palmas. Acum au o şansă foarte bună să mai adauge o victorie.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Intră şi tu în joc!

Ponturi pariuri Betis - Las Palmas Spania 19.04.2018

Oaspeţii sunt pe locul 19 în campionat cu 21 de puncte şi au un golaveraj total de 22-64. În ultimele cinci etape din campionat au patru înfrângeri şi un rezultat de egalitate. În deplasare au o singură victorie şi patru rezultate de egalitate în 16 etape disputate, cu un golaveraj total de 8-33. În ultimele cinci etape au trei egaluri şi două înfrângeri. În jocurile disputate de Las Palmas se marcheză o medie de 2,7 goluri pe meci, iar per total au 15 jocuri de sub 2,5 goluri din 32 de tape disputate. De la oaspeţi lipsesc: Penalba, Emenike, Bigas sau Momo. Las Palmas are trei jocuri consecutive fără egal şi primeşte cel puţin un gol în fiecare din ultimele şapte etape disputate.

Betis - Las Palmas 1 @ 1.37

Afla mai multe despre: betislas palmasla ligaspaniaponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare